@Piolun
Kto powiedział ze kiedykolwiek używałem to leczniczo hah
Chociaż może być w tym jakiś sens bo ostatnio czuje się lepiej, lecz mimo wszystko nie powinienem czuć jakiej sedacji, albo czegokolwiek? U mnie to naprawdę wiąże się z brakiem jakichkolwiek efektów, nawet po zmieszaniu z alkoholem.
Apropo spania, po alprze mam równie duże problemy z zaśnięcie jak bez niej(zasypiam koło 3/4:00).
Dziwne ze od tam przestało.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Teraz 0.5 plus
Testuje 3 lek, Paroksetyne (wcześniej escitalopram i sertlalina na lęki i drgawki.
Dolazłem do 3mg alpry , a wcześniej 1mg dawka, która kiedyś dawała banan, a teraz zamulenie i troche spokoju.
W niedługim czasie kończy mi się zwolnienie i paroksetyna jak na razie po 2tyg nic nie daje. Teraz lecę na 40mg. Co polecacie na lęki i drgawki rąk do combo miksu. Muszę coś mieć takiego do konfrontacji zanim paro się cudem rozkręci.
Najlepszy sen jaki miałem w życiu to po klorazepacie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.