Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2210 / 1
Nie chodzi o kamień, a to fakt, że woda z kranu nie jest osmolarna i jako taka nie ma możliwości przemieszczania się pomiędzy tkankami w ciele. Tym też różni się płyn fizjologiczny (który jest osmolarny) od wody destylowanej, czy wody do przemywania ran. W każdej aptece dostaniesz informacje, że nie można używać do i.v. Pisałem o tym chyba z 5 razy, ale ćpunowi nie wytłumaczysz.
Jeden nawet wodę z kałuży walił (jak sam fachowo stwierdził, najpierw przefiltrował przez chusteczkę do nosa). I powstają rany, żyły wyglądają jak patyki, są zajechane i martwe, lub tak pochowane, że nie ma szans nic znaleźć i trzeba w pachwinę, lub w szuję walić.
A wystarczy kupić karton 50ml NaCl 0.9% i trzymając odpowiednio używać przez 2 miesiące. Koszt 80zł. Przy 25zł za tabse MST200 to żaden koszt, ale nie... Szkoda. Po co?
@Uzumaki Ciebie nominuję do nagrody debila kwartału. Jeżeli uważasz, że "woda dobrej jakości w kranie" ma jakiekolwiek znaczenie.
  • 2812 / 364 / 0
@DexPL Pamietam też post że ktoś opisywał ze walił przez spodnie ? Było gdzieś coś takiego .. a później zdziwienie że żyły zjebane ze kuć sie ciężko po pachwinie..
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Beige »
Hej znalazłem w domu po Ojcu 1ml Morphini sulfas wzf 20 mg. Termin skończył jej się 05.19 czy jest bezpieczne ją wziąć? Od lutego biorę tramadol ale z morfiną nie miałem nigdy ztyczności dlatego się pytam. A i czy można to tak o po prostu wypić? Bo boję się igieł strasznie mnie obrzydzają a to jest płyn.
  • 4603 / 2210 / 1
Zależy jak była przetrzymywana. Jeżeli w pudełku bez dostępu słońca, nic się nie powinno stać. Natomiast jak leżała luzem, z dostępem słońca, to najwyżej ją podaj podskórnie.
  • 3 / / 0
Cały czas w ciemnym miejscu leżała. Czyli mogę to wypić?
  • 800 / 67 / 0
Po wypiciu wchłonie Ci się około 30% morfiny, czyli w Twoim przypadku raptem 6 mg. Nic nie poczujesz tą metodą, zważywszy także, że już jakieś doświadczenie z opio masz. Najlepiej by było IV albo podskórnie. Albo po prostu wzmocnij sobie tym działanie trampka któregoś razu.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 104 / 14 / 0
Nic nie poczujesz.
  • 2812 / 364 / 0
Dokładnie wypita nawet cie nie ruszy ! Juz lepiej domięśniowo podskórnie albo IV :)
  • 1443 / 75 / 0
06 października 2020cornflakegirl pisze:
A jak to było zażywane? Brak higieny spania :P
Kochanie higieny wszelakiej mi nie brak ;)
Chociaż akurat w kwestii higieny snu mam pewne zaniedbania: często za długo siedzę przed ekranem (pracuję przy komputerze) ale mam ustawiony filtr niebieskiego światła po 22. Nie słucham też muzyki jakieś 2-3 h przed snem, zawsze się kąpie, medytuję parę minut, nigdy nie pijam kawy.
Wpiszę sobie karny minusik za nieregularność trybu dobowego ;), ale wahania maksymalnie 2 h.
Jesteś ze mnie zadowolona :D?

Co do ROA to mam autorską metodę: przygotowuję wszystko jak do puknięcia, a potem... wylewam przez okno! Narkotyki to zło.
A tak serio to taki roztwór wkraplam sobie do nosa, najlepsza metoda jaką testowałem (a kłuł się nie będę) czuć nawet wejście.
LSD - Piękna i Bestia
  • 3 / / 0
Okej, moglibyścię mi wytłumaczyć jak działa sposób podskórny? Zawsze zażywałem substancje w postaci tabletek więc to jedyny sposób jaki znam.

scalono - surv

A i czy na 100% jeżeli leżała w bardzo ciemnym miejscu to jest bezpieczna? Przypominam że skończył jej się 05.19 termin
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.