Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 151 / 8 / 0
Na wymioty tylko soda. Nic lepszego nie ma, płaska mała łyżeczka sody do 50ml wody. Rozmieszać i wypić jednym lykiem. Mi zawsze pomaga.
  • 1011 / 135 / 0
Bardzo dziwne, bo już sam DXM zmienia ph żołądka na zasadowe i to właśnie powoduje mdlosci.
  • 801 / 142 / 0
Mdłości po czystym DXM są naprawde minimalne nawet po dużych ilościach. Wg mnie wymioty powodują polskie wypełniacze dodawane do tabletek.
  • 577 / 180 / 0
Jak dla mnie to sam DXM nie siada za bardzo fizycznie na żołądek, tylko powoduję mdłości przez działanie na serotoninę. Dokładnie to działając na receptory 5-HT3, tak jak np. alkohol.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 1974 / 526 / 0
Mi zawsze na mdłości pomagało poleżenie 20min aż się zaczęło ładować a w tym czasie popijałem mineralkę bo zauważyłem, że picie wody, żeby rozcienczyć masę tabletkową w żołądku, pomagało. Wrzucanie z imbirem i odrobiną pieprzu też było ok i wpływało na metabolizm, kiedyś z tymi przyprawami wrzuconymi z DXM miałem pięknego tripa mimo dużej tolerki.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 37 / 4 / 0
Siemanko. Kto z was spotyka istoty zmienoksztaltne,swiadome,z ktorymi mozna nawiazac kontak telepatyczny. Za powiekami zamknnietymi oczywiscie,choc czasem wychodzą na widzenie normalne w ciemnych pomieszczeniach.
27 kwietnia 2020RinTohsaka pisze:
DXM przed opioidami je podbija, opiody przed dexem go osłabiają. Czyli albo nie zadziała, albo podbije ci potem opio tak, że nie wiadomo jak to się skończy.
DXM podbija wszystko. Z moich doświadczeń wynika,ze dex pobiera od innych substancji matryce dzialnia danej substancji i zwielokrotnia ja. Testowalem na roznych substancjach. Apogeum miałem po muchomorach. Bardzo silne połączenie.
To jest rzeczywiste, co uznasz za rzeczywiste.
  • 151 / 8 / 0
21 stycznia 2021Kochanek Heleny pisze:
Bardzo dziwne, bo już sam DXM zmienia ph żołądka na zasadowe i to właśnie powoduje mdlosci.
?

No widzisz, minus i minus daje plus %-D
  • 304 / 19 / 0
Rano zjadłem 200mg tramadolu i 150 mg seratraliny. Ile mogę zjeść DXM dziś wieczorem tak aby nie dostać ZS?
  • 2104 / 467 / 37
Żeby na pewno nie dostać, to najlepiej 0 mg. Ludzie tu biorą czasem dexa na sertralinie i żyją, kwestia osobnicza. Natomiast skoro jadłeś jeszcze tramal może się skończyć nieprzyjemnie. Umrzeć raczej nie umrzesz, ale ryzyko pozostaje.
Lubisz koks?
  • 304 / 19 / 0
Tramal jadłem rano o 8 seratraline tez, wczoraj 3 szczury zajebalem to poziom serotoniny się chyba zmniejszył xd
Myśle żeby z 200 mg zajsbac

edit. poszlo 150 mg obym nie umarl
Dodałem 100 mg kwetiapiny p.o. co powinno zachamowac troche receptory i jeszcze troche tabletki skruszylem i zajebalem w klame
po godzinie nic nie czuje i wlecialo kolejne 150
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.