Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1011 / 136 / 0
Bardzo dziwne, bo już sam DXM zmienia ph żołądka na zasadowe i to właśnie powoduje mdlosci.
  • 804 / 142 / 0
Mdłości po czystym DXM są naprawde minimalne nawet po dużych ilościach. Wg mnie wymioty powodują polskie wypełniacze dodawane do tabletek.
  • 577 / 180 / 0
Jak dla mnie to sam DXM nie siada za bardzo fizycznie na żołądek, tylko powoduję mdłości przez działanie na serotoninę. Dokładnie to działając na receptory 5-HT3, tak jak np. alkohol.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 1974 / 526 / 0
Mi zawsze na mdłości pomagało poleżenie 20min aż się zaczęło ładować a w tym czasie popijałem mineralkę bo zauważyłem, że picie wody, żeby rozcienczyć masę tabletkową w żołądku, pomagało. Wrzucanie z imbirem i odrobiną pieprzu też było ok i wpływało na metabolizm, kiedyś z tymi przyprawami wrzuconymi z DXM miałem pięknego tripa mimo dużej tolerki.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 37 / 4 / 0
Siemanko. Kto z was spotyka istoty zmienoksztaltne,swiadome,z ktorymi mozna nawiazac kontak telepatyczny. Za powiekami zamknnietymi oczywiscie,choc czasem wychodzą na widzenie normalne w ciemnych pomieszczeniach.
27 kwietnia 2020RinTohsaka pisze:
DXM przed opioidami je podbija, opiody przed dexem go osłabiają. Czyli albo nie zadziała, albo podbije ci potem opio tak, że nie wiadomo jak to się skończy.
DXM podbija wszystko. Z moich doświadczeń wynika,ze dex pobiera od innych substancji matryce dzialnia danej substancji i zwielokrotnia ja. Testowalem na roznych substancjach. Apogeum miałem po muchomorach. Bardzo silne połączenie.
To jest rzeczywiste, co uznasz za rzeczywiste.
  • 151 / 8 / 0
21 stycznia 2021Kochanek Heleny pisze:
Bardzo dziwne, bo już sam DXM zmienia ph żołądka na zasadowe i to właśnie powoduje mdlosci.
?

No widzisz, minus i minus daje plus %-D
  • 304 / 19 / 0
Rano zjadłem 200mg tramadolu i 150 mg seratraliny. Ile mogę zjeść DXM dziś wieczorem tak aby nie dostać ZS?
  • 2104 / 467 / 37
Żeby na pewno nie dostać, to najlepiej 0 mg. Ludzie tu biorą czasem dexa na sertralinie i żyją, kwestia osobnicza. Natomiast skoro jadłeś jeszcze tramal może się skończyć nieprzyjemnie. Umrzeć raczej nie umrzesz, ale ryzyko pozostaje.
Lubisz koks?
  • 304 / 19 / 0
Tramal jadłem rano o 8 seratraline tez, wczoraj 3 szczury zajebalem to poziom serotoniny się chyba zmniejszył xd
Myśle żeby z 200 mg zajsbac

edit. poszlo 150 mg obym nie umarl
Dodałem 100 mg kwetiapiny p.o. co powinno zachamowac troche receptory i jeszcze troche tabletki skruszylem i zajebalem w klame
po godzinie nic nie czuje i wlecialo kolejne 150
  • 1759 / 585 / 0
Koleżanka zjadła 75mg+75mg+300mg w odstępach 10min, omyłkowo bo radziłem jej zjeść 150 jako trzecia dawkę i skończyć. Ataki paniki i zapętlanie się, to był pierwszy deks w życiu. Najgrubiej w życiu miała, sęk w tym, że minęło już 72h od aplikacji i ciągle czuje się odklejona i nieobecna. Miał ktoś tak, żeby trwało to aż tyle? Po jakim czasie przeszło?
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.