Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1534 / 196 / 0
nie będe , jestem mlody mam czas sie ogarnac : )
  • 1425 / 80 / 0
własnie to, ze jestes młody i tak chlejesz to tym bardziej swiadczy ze jka bedziesz starszy to będziesz bardziej zdegenerowany. a nie ogarniesz sie bo bania być musi.
  • 468 / 25 / 0
Złe podejście, też tak myślałem, jak miałem 18, 19 czy 20 lat... Co oczywiście nie oznacza, że musisz wyglądać jak żul, ale jesteś wjebany w alko, ja wypierałem to z siebie przez lata, ale nie ma sensu. ALE kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień... Nieważne etanol, stymulanty, RC gówno, benzodiazepiny, psychedeliki...
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 1534 / 196 / 0
chclabym nie pic , ale co bym innego robil , zwykle siedzenie nie cieszy mnie ani troche , dostaje dziennie pare telefonów o temat/picie czy chuj wie co , to wyjde jak mam wolne .. a to ze nie konczy sie na jednym to co poradze, musialbym walic bunkier w domu i nie wychodzic .. a takto kazdzdy wali jakis browar, ale ja piwo pije na strzala i musze miec ze 3 w zanadrzu zeby czuc komfort, damn, narazie majówka to pierdoel mozna sie zalewac codziennie.. od poniedzialku stopka, 21 lat mam a czuje sie upodlony alkoholem , kurwa

ja jestem zadbany , nie widac po mnie alkoholizmu ani ze wale po 10 piw dziennie , nikt kto mnie nie zna nie powiedzial by o ,mnie ze jestem pijakiem , a jednak potrafie za sklepem walic browary jak zul ..

spróbowalem w zyciu w chuj substancji roznych .. a niestety alko mnie urzekło .. jebany trunek
  • 1425 / 80 / 0
jak faktycznie urzekło......to masz przejebane. ozt i marskość czeka na ciebie...heh
  • 1534 / 196 / 0
spokojnie , nie martw sie tak o mnie , narazie mam wszystkie badania w normnie :) i jestem zdrów jak ryba , a browary tak nie ryja bebechów a innego alko praktycznie nie pije wieć ozt czy marskosc mi nie straszna
  • 1534 / 196 / 0
najgorsze jest to ze pije 9 piw i mnie to nie klepie .. jak zyc xD

nie jade po wiecej pierdole

mam redsa w lodówce :) na dobitke idealny
  • 1534 / 196 / 0
male duże :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1534 / 196 / 0
co jutro bedzie na kaca , wczoraj z 12 piw i dzisiaj mialem wypic malo a pije eee 9 .. jak to sie dzieje , ale amplituda ujemna , jutro postaram sie chlapnac z 7 max to juz bedzie luźno
  • 1534 / 196 / 0
no i jest spoko mamy 5 maj i wypilem tylko z 30 piw przed 5 dni , luzno
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.