Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
03 lipca 2018wnc1964 pisze: W szpitalu napewno nie będzie ci łatwiej, wielu tu przestrzegałem jak wyglądają detoksy w polskich szpitalach jak w latach 70,
Ponadto: Co by nie mówić o naszych szpitalach to akurat w szpitalu masz zapewnioną osłonę, w razie potrzeby dostaniesz odpowiednie leki i na dodatek w razie nagłej sytuacji mogą ci pomóc w odpowiedni sposób. W domu, o ile nie ma się tony doświadczenia, czy specjalisty w rodzinie, jest tylko to co się zebrało w czasie przygotowań. Nie ma pomocy z żadnej strony, a sorki wybacz, forum nie jest miejscem gdzie w razie czegoś nagłego znajdzie szybką i skuteczną pomoc.
Przy takiej tolerancji , w jakich proporcjach i jakiej kolejności zmixować klonazepam z alprazolamem (xanax), aby było mocno, aczkolwiek bezpiecznie, i bez instant-zaśnięcia?
Ważne info: jestem po 3 perłach 6%, także trochę alko mam w sobie. Ostatnie piwo dopijam teraz, a benzo zarzucę sobie za jakieś 3-4 godziny od zakończenia spożywania alkoholu, tak więc zostanie mi jeszcze w organizmie ok. 0.5 promila.
Podobno klonazepam z alprazolamem to miłe połączenie, prosiłbym więc o sugestię z uwzględnieniem mojej tolerancji.
Z góry dzięki.
Co Tobie miało dać takie połączenie w takiej kolejności nie mam pojęcia.
Jak długo bierzesz benzo? Jakie dawki? Bierzesz ciągiem czy np raz na tydzień lub na 2tygodnie?
Jaką masz tolerkę na benzo?
Całkowite rozluźnienie przysypki wyjebka na wszystko czasami euforia ale najważniejsza jest słodką seddacja
Szkoda ze alpre trzeba dorzucac a taka dorzucona już słabiej dziala
Panowie co do szpitala to coś wam powiem odstawilem metadon dostałem 10mg rolek 600mg promazynyy 50 mg Tramalu to wszystko 3x dziennie jak dopadł mnie skręt i ciągle wymiotowalem to uwaga dostałem ketonal i.M i 10mg rolek i.M tolerke na benzo miałem taką jak teraz prosiłem lekarza o leki a ten sie zaśmiał i mówi masz dużo leków po etapie wymiocin dostałem jeszcze tisercin
I pytam was to jest detox z 70 mg metadonu ? Ile ja się nacierpialem wtedy ale czego się nie robi dla miłości ex była u mnie codziennie siedziała przy łóżku i trzymała mnie za rękę ja z łzami w oczach mówię jej kiedy to sie skończy ona też się rozplakala poszła do lekarza i mówiła żeby mi coś dał jeszcze to dał doraźnie ketonal i rolke i.M .
Po tygodniu już mogłem spać drugi tydzień już bole mijały czułem się sensownie więc wypis ale tam już nigdy na detox nie pojde
I p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.