Nawet moge Ci na swoim przykladzie opisac. Bralem 300-400mg morfiny, 900mg DHC (po jednym i drugim brak fazy), kilka przerw trzydniowych i 300mg kodeiny+paczka slabego maku daly mi całkiem mocną fazę.
Co do roztworu z antka to tak to powinno wyglądać. Filtr trzychusteczkowy
Szeroka szklana po frappe nadaje się idealnie
Pamiętam jak miałem na tyle problem z oxykodonem, że musiałem jeść po 160-200mg aby jakkolwiek go poczuć. Potem przemęczyłem się ze skrętem, nie brałem niecały msc i jak wrzuciłem calą 80tke po takiej przerwie to było mi tak słabo ze myslalem ze zemdleje i w ogole co chwile rzygałem. Z kodą jest podobnie, ja jak zrobie sobie ten tydzien przerwy to opakowanie 16tek co prawda krotko, ale przyjemnie dziala.
Mozesz brac rok codziennie 450mg i bedzie ciebie ciągle klepać, a odstawisz na trzy cztery pięć dni i poczujesz fajnie nawet 150-225mg :-)
19 stycznia 2021lol pisze: Oczywiście, że zbije. Tolerka spada bardzo szybko. Przy braniu co trzy dni stoi blisko zera.
Nawet moge Ci na swoim przykladzie opisac. Bralem 300-400mg morfiny, 900mg DHC (po jednym i drugim brak fazy), kilka przerw trzydniowych i 300mg kodeiny+paczka slabego maku daly mi całkiem mocną fazę.
Co do roztworu z antka to tak to powinno wyglądać. Filtr trzychusteczkowy
Szeroka szklana po frappe nadaje się idealnie
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
20 stycznia 2021Arabella841 pisze: W źródłach, które znalazłam w internecie jest napisane, że paracetamol ma barwę białą. Tak samo ibuprofen.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.