Nawet moge Ci na swoim przykladzie opisac. Bralem 300-400mg morfiny, 900mg DHC (po jednym i drugim brak fazy), kilka przerw trzydniowych i 300mg kodeiny+paczka slabego maku daly mi całkiem mocną fazę.
Co do roztworu z antka to tak to powinno wyglądać. Filtr trzychusteczkowy
Szeroka szklana po frappe nadaje się idealnie
Pamiętam jak miałem na tyle problem z oxykodonem, że musiałem jeść po 160-200mg aby jakkolwiek go poczuć. Potem przemęczyłem się ze skrętem, nie brałem niecały msc i jak wrzuciłem calą 80tke po takiej przerwie to było mi tak słabo ze myslalem ze zemdleje i w ogole co chwile rzygałem. Z kodą jest podobnie, ja jak zrobie sobie ten tydzien przerwy to opakowanie 16tek co prawda krotko, ale przyjemnie dziala.
Mozesz brac rok codziennie 450mg i bedzie ciebie ciągle klepać, a odstawisz na trzy cztery pięć dni i poczujesz fajnie nawet 150-225mg :-)
19 stycznia 2021lol pisze: Oczywiście, że zbije. Tolerka spada bardzo szybko. Przy braniu co trzy dni stoi blisko zera.
Nawet moge Ci na swoim przykladzie opisac. Bralem 300-400mg morfiny, 900mg DHC (po jednym i drugim brak fazy), kilka przerw trzydniowych i 300mg kodeiny+paczka slabego maku daly mi całkiem mocną fazę.
Co do roztworu z antka to tak to powinno wyglądać. Filtr trzychusteczkowy
Szeroka szklana po frappe nadaje się idealnie
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
20 stycznia 2021Arabella841 pisze: W źródłach, które znalazłam w internecie jest napisane, że paracetamol ma barwę białą. Tak samo ibuprofen.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.