Nawet moge Ci na swoim przykladzie opisac. Bralem 300-400mg morfiny, 900mg DHC (po jednym i drugim brak fazy), kilka przerw trzydniowych i 300mg kodeiny+paczka slabego maku daly mi całkiem mocną fazę.
Co do roztworu z antka to tak to powinno wyglądać. Filtr trzychusteczkowy
Szeroka szklana po frappe nadaje się idealnie
Pamiętam jak miałem na tyle problem z oxykodonem, że musiałem jeść po 160-200mg aby jakkolwiek go poczuć. Potem przemęczyłem się ze skrętem, nie brałem niecały msc i jak wrzuciłem calą 80tke po takiej przerwie to było mi tak słabo ze myslalem ze zemdleje i w ogole co chwile rzygałem. Z kodą jest podobnie, ja jak zrobie sobie ten tydzien przerwy to opakowanie 16tek co prawda krotko, ale przyjemnie dziala.
Mozesz brac rok codziennie 450mg i bedzie ciebie ciągle klepać, a odstawisz na trzy cztery pięć dni i poczujesz fajnie nawet 150-225mg :-)
19 stycznia 2021lol pisze: Oczywiście, że zbije. Tolerka spada bardzo szybko. Przy braniu co trzy dni stoi blisko zera.
Nawet moge Ci na swoim przykladzie opisac. Bralem 300-400mg morfiny, 900mg DHC (po jednym i drugim brak fazy), kilka przerw trzydniowych i 300mg kodeiny+paczka slabego maku daly mi całkiem mocną fazę.
Co do roztworu z antka to tak to powinno wyglądać. Filtr trzychusteczkowy
Szeroka szklana po frappe nadaje się idealnie
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
20 stycznia 2021Arabella841 pisze: W źródłach, które znalazłam w internecie jest napisane, że paracetamol ma barwę białą. Tak samo ibuprofen.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.