28 grudnia 2020Arabella841 pisze: odparowywanie antka i tworzenie tabletek hmm... ktoś tu chyba próbuje rozkręcić jakiś biznes![]()
![]()
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Co do samego dziabania, to był naprawdę mały wzór, ale jak koleżanka przystąpiła już do procesu, to dosłownie nic nie czułam. Nie mam pojęcia czy to przez tę małą dawkę kody, czy przez niezbyt grubą igłę (RL11), ale trochę się zdziwiłam.
Podsumowując: jeśli ktoś się mocno boi bólu to mogę polecić zjedzenie niewielkiej ilości kody, ale na pewno nie mówimy tu o dawkach rekreacyjnych
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
28 grudnia 2020adverse pisze: To jakiś preparat złożony? Skąd to wziąłeś jeśli mogę zapytać?
22 grudnia 2020Arabella841 pisze:Również, mam po kodzie gastro jak po jaraniu.21 grudnia 2020Swiezzy pisze:Raczej nie, mi nawet apetyt rośnie i smaków nabieram na większe porcje żarcia21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze: Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.![]()
28 grudnia 2020toxic1337 pisze: Musze o coś Was spytać.
Wiem że sporo osób mówi, że po neuroleptykach + opio moze wystąpić zespol pozapiramidowy i nas zwarzywić, ale czy moge dac sobie odrobine kwetiapiny zeby latwiej zasnac powiedzmy ze jedna 25tka do mojej standardowej dawki kody? W koncu kweta to nowszy neuroleptyk i ma mniej ubokow i potencjalnych interakcji.
@Arabella841 hehe jaki tam biznes ;] w celach naukowych haha
Nie ma nic innego.
Do mst i.v czy helu polotu nie ma ale jest dość spoko :)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.