Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 151 / 8 / 0
Tak a wontroba wola o pomstę do nieba!
I w ogóle alkohol bardzo tłamsi działanie kodeiny.
  • 126 / 17 / 0
zgadzam się w pełni,łatwo przedobrzyć i zbić kodę zamaist ją podbić,2 piwa to max według mnie
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 306 / 19 / 0
Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.
  • 3901 / 563 / 0
najlepiej jak na imprezce wypijecie ze 4 piwa a potem wracacie i zarzucicie 300mg

a po maturze nie poszedlem na kremowki tylko kupilem kode i lecha xD
  • 662 / 39 / 0
21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze:
Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.
Raczej nie, mi nawet apetyt rośnie i smaków nabieram na większe porcje żarcia %-D
  • 3205 / 176 / 0
19 grudnia 2020Aldrej pisze:
Nie ma czegoś takiego jak wyrabianie receptorów. Już któryś raz to piszę.
Receptorów nie, ale czy możesz poświadczyć, że wątroba posiada takie same proporcje enzymów metabolizujących kodeinę przy pierwszym spożyciu kodeiny, a przy 10-tym?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 306 / 19 / 0
[
21 grudnia 2020Swiezzy pisze:
21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze:
przełknąć.
Raczej nie, mi nawet apetyt rośnie i smaków nabieram na większe porcje żarcia %-D

Nie chodzi mi o apetyt ale o samo przełykanie z buzi do żołądka. Mi jest wtedy ciężko przełykać.
A co do apetytu to po kodzie też mi sie che jeść.
[/quote]
  • 662 / 39 / 0
Nie to z przełykaniem wszystko git mam
  • 9 / 1 / 0
Witam mam do was pytanie nie wiem czy odpowiedni dział jeśli nie, moderacja niech mnie poprawi, ale myślę, ze odpowiedni, a więc zaczynajmy. Od jakiegoś czasu mam zamiar pobawić się w chemika, ale moja wiedza w tym zakresie ostro kuleje, chciałbym stworzyć kapsułki bądź tabletki z kodeiną (150mg) moje pytanie brzmi, jak zmienić ciecz w postać prochu ew. postać kryształków który nasz wyekstrahowany antidol można by było zmienić w tabletkę, pytanie nr 2 brzmi jak stworzyć tabletkę juz od wielu lat mnie to zastanawia a do dziś nie znalazłem na to odpowiedzi, wiadomo, ze naszą kodeinę w postaci cieczy po ekstrakcji najprościej byłoby poupychać w kapsułki jak ktoś odpowie mi na moje pytania zaspokoi moją ciekawość gnębiącą mnie od lat czyli
1. Jak zmienić wyekstrahowany antidol w cieczy w proch ew. Postać kryształków nadających się z nich zrobić tabletki lub kapsułki o dawce 150mg każda
2. Jak stworzyć tabletkę? Pytanie wyżej jest pytaniem głównie o kodeinę ale załóżmy ze amfetaminę w prochu, chciałbym zmienić w tabletkę z góry dziękuje chemiczne mózgi za odpowiedż
  • 306 / 19 / 0
Jaka jest największa dawka jaka waliliscie? Jest jakas szansa na drgawki przy dawkach 1g+
Zablokowany
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.