28 grudnia 2020Arabella841 pisze: odparowywanie antka i tworzenie tabletek hmm... ktoś tu chyba próbuje rozkręcić jakiś biznes![]()
![]()
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Co do samego dziabania, to był naprawdę mały wzór, ale jak koleżanka przystąpiła już do procesu, to dosłownie nic nie czułam. Nie mam pojęcia czy to przez tę małą dawkę kody, czy przez niezbyt grubą igłę (RL11), ale trochę się zdziwiłam.
Podsumowując: jeśli ktoś się mocno boi bólu to mogę polecić zjedzenie niewielkiej ilości kody, ale na pewno nie mówimy tu o dawkach rekreacyjnych
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
28 grudnia 2020adverse pisze: To jakiś preparat złożony? Skąd to wziąłeś jeśli mogę zapytać?
22 grudnia 2020Arabella841 pisze:Również, mam po kodzie gastro jak po jaraniu.21 grudnia 2020Swiezzy pisze:Raczej nie, mi nawet apetyt rośnie i smaków nabieram na większe porcje żarcia21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze: Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.![]()
28 grudnia 2020toxic1337 pisze: Musze o coś Was spytać.
Wiem że sporo osób mówi, że po neuroleptykach + opio moze wystąpić zespol pozapiramidowy i nas zwarzywić, ale czy moge dac sobie odrobine kwetiapiny zeby latwiej zasnac powiedzmy ze jedna 25tka do mojej standardowej dawki kody? W koncu kweta to nowszy neuroleptyk i ma mniej ubokow i potencjalnych interakcji.
@Arabella841 hehe jaki tam biznes ;] w celach naukowych haha
Nie ma nic innego.
Do mst i.v czy helu polotu nie ma ale jest dość spoko :)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.