Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1223 / 487 / 0
28 grudnia 2020Arabella841 pisze:
odparowywanie antka i tworzenie tabletek hmm... ktoś tu chyba próbuje rozkręcić jakiś biznes 🤔 😀
Arabelus a nie kupiła byś tabletek z czysciutka kodeinka? gdyby były w miarę w przystępnej cenie, ja bym kupił %-D
  • 867 / 253 / 0
@igla83 gdyby cenowo sie kalkulowalo - mozliwe, ale przeciez z takiej produkcji jak tu kombinuja to daleko im do czystej kody ;)
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 867 / 253 / 0
Ktoś tu ostatnio pytał o tatuowanie pod wpływem kody - no to mam pewną anegdotkę z tym związaną. Jakieś 2 dni temu byłam umówiona ze znajomą, że zrobi mi jakiś mini wzór na kostce. No i sama się tego nie spodziewałam, bo mam już trochę dziab i w ogóle próg bólu dość wysoki, ale jak przyszło co do czego, to jednak ta kostka zaczęła budzić we mnie strach %-D Przypomniało mi się, jak poprzednim razem gość zbliżał się igłą do łokcia albo tej kości zewnątrz nadgarstka, to trochę nakurwiało. No a na kostce u nogi to przecież jedna wielka kość. No więc zaczęłam się zastanawiać, co by tu przeciwbólowego sobie zapodać, a co jest najskuteczniejsze? Oczywiście opio. A więc czysto w celach przeciwbólowych wypiłam sobie 2 rozpuszczone tabletki Solpadeine. Wpadam do kumpla, śmiechem żartem opowiadam mu o tym, a on do mnie, że jak chcę to zostały mu jeszcze jakieś 2 tabletki w blistrze po thioco i mogę je zjeść. No i zjadłam. Razem to było zaledwie jakieś 50mg kodeiny. Ale powiem Wam, że jednak trochę jakby mi między uszami szumiło, no i pojawił się ten charakterystyczny efekt: nadwrażliwość na dźwięki.
Co do samego dziabania, to był naprawdę mały wzór, ale jak koleżanka przystąpiła już do procesu, to dosłownie nic nie czułam. Nie mam pojęcia czy to przez tę małą dawkę kody, czy przez niezbyt grubą igłę (RL11), ale trochę się zdziwiłam.

Podsumowując: jeśli ktoś się mocno boi bólu to mogę polecić zjedzenie niewielkiej ilości kody, ale na pewno nie mówimy tu o dawkach rekreacyjnych :pacman:
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 28 / 1 / 0
28 grudnia 2020adverse pisze:
To jakiś preparat złożony? Skąd to wziąłeś jeśli mogę zapytać?
Witam. Nie, to sa dwa rozne preparaty w oddzielnych buteleczkacj po 10ml. opium LM 18 Dilution 10 ml i Codeinum PHOSPHORICUM LM 4 Dilution 10 ml. Obydwa produkty apteczne. Nie mam zadnycj info. o tych lekach, czekam az przyjda zeby dorwac w lapy opis leku. Jak ktos cos o tych produtach wie, to nich podzieli sie informacja. Pozdrawiam.
  • 5 / / 0
22 grudnia 2020Arabella841 pisze:
21 grudnia 2020Swiezzy pisze:
21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze:
Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.
Raczej nie, mi nawet apetyt rośnie i smaków nabieram na większe porcje żarcia %-D
Również, mam po kodzie gastro jak po jaraniu.
Ja natomiast nie mam w ogóle apetytu po kodeinie. Co do przełykania, tez zauważam, ze trudno mi cokolwiek przełknąć.
  • 5 / / 0
28 grudnia 2020toxic1337 pisze:
Musze o coś Was spytać.
Wiem że sporo osób mówi, że po neuroleptykach + opio moze wystąpić zespol pozapiramidowy i nas zwarzywić, ale czy moge dac sobie odrobine kwetiapiny zeby latwiej zasnac powiedzmy ze jedna 25tka do mojej standardowej dawki kody? W koncu kweta to nowszy neuroleptyk i ma mniej ubokow i potencjalnych interakcji.
@Arabella841 hehe jaki tam biznes ;] w celach naukowych haha
Na codzień przyjmowałam kwetiapinę 25mg i do tego przyjmowałam równolegle kodeinę prawie codziennie (w dni, które nie brałam kodeiny była heroina) i jeszcze nie jestem warzywem, wiec myśle, ze jedna tabletka nie zaszkodzi raczej.
  • 4 / / 0
Z innej beczki, czy oprócz Antidolu 15 można taniej znaleźć do ekstrakcji coś innego bez R ? Thicodin odpada
  • 151 / 8 / 0
@Niepomalowanymotor

Nie ma nic innego.
  • 1305 / 162 / 0
Ja wam powiem że życie mnie zmusiło do wejścia znowu na kodeinę i mając tolerke rzędu 2mg bupry sniff 480mg mnie całkiem ładnie grzeje naweet nie wiem czy nie lepiej

Do mst i.v czy helu polotu nie ma ale jest dość spoko :)
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
@Anabolik zgadza się, jako że to jedyny opioid bez recepty , nie licząc loparemidu na sraczkę, to nie ma co narzekać
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.