21 grudnia 2020antidol pisze: Jak zmienić ciecz w postać prochu ew. postać kryształków który nasz wyekstrahowany antidol można by było zmienić w tabletkę.
Poprzez najprostsze odparowanie, które może okazać się ciężkie.
Przy ilości kody (i paracetamolu, bo 100% czystości nie otrzymasz) z jednego opakowania będzie z tym więcej babrania, niż to warto. Już lepiej byłoby Ci przelać roztwory do buteleczek po sokach 200ml z biedry (chyba że znajdziesz mniejsze).
Ale jak chcesz to śmiało, po polsku - kup w ikeii słoik z szklaną pokrywką. Zdejmij uszczelke i wszystko co nie jest szkłem. Dorób stojak z jakiegoś kabla miedzianego (bez izolacji żeby w razie czego nie śmierdziało). Jak już masz zestaw za dyche gotowy to odkaź jakimś spirolem czystym swoje szkiełko gdzie będziesz wlewać substancję początkową - antka po filtracji. Wlej ile możesz (jak się całość nie zmieści to dolejesz najwyżej potem) i zapal od spodu podgrzewacz (taka mała świeczka). I tutaj najtrudniejsze - musisz zobaczyć, czy stojak jest wystarczająco wysoki, by mieszanina nie wrzała, ale wystarczająco niski, by była podgrzewana.
Gotowy pył możesz wsypać do kapsułek celuozowych/żelatynowych. Jak nie uda ich Ci się nabyć to ewentualnie kup węgiel na sranie w kapsułkach, otwórz delikatnie, wysyp i wypełnij swoim przysmakiem. Tylko uważaj, bo one raczej do wielkrotnego użytku nie są, więc może Ci się rozpaść.
pytanie nr 2 brzmi jak stworzyć tabletkę juz od wielu lat mnie to zastanawia a do dziś nie znalazłem na to odpowiedzi
1. Kruchość (mógłbyś się jej pozbyć stosując jakiś wypełniacz twardszy)
2. Jeden antek (opakowanie) wysuszony będzie wielkości 3 tabsów thio (bo pozostanie jakaś część paracetamolu)
ale załóżmy ze amfetaminę w prochu, chciałbym zmienić w tabletkę
21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze: Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
21 grudnia 2020Swiezzy pisze:Raczej nie, mi nawet apetyt rośnie i smaków nabieram na większe porcje żarcia21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze: Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.![]()
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze: Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.
fajnie sie komponuje, kode wrzucic jak poczujecie ze cos sie zmienia
walilem ten mix od poprzedniego roku do teraz mysle ze okolo 100 razy bo biore codziennie kode kilka razy dziennie bo dziala nadal nie wiem jakim cudem no i oxy
w sumie to zjadlem przez ten rok hmm z 8 pak oxykodonu 80mg i miliony paczek kodeiny
a gdybym nie cpal to bym nie ogarnial takich pieniedzy wiec nie szkoda mi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.