4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 559 / 2
Przy ceemcekach jak i przy ememcekach można dojść do takiego wypłukania serotoniny i dopy, że po prostu potem walisz już i krótka bądź żadna euforia i trochę spida i koniec. Wystarczy je*ać kilka Miechów aby wyeliminować sobie receptory na max.

Ja nie miałem bezpośrednio dostępu do źródła tylko raz na dwa tygodnie zamawiałem sobie pakunek prochów i receptory były w stanie się odbudowywać i nie przepłacasz.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9490 / 1866 / 2
😅 i znów wracamy do punktu podłogi i sufitu. To co na początku ćpania było dla Ciebie podłoga po czasie jest sufitem (czy tam odwrotnie).
Lopatologicznie - na początku jest odjazd po całości a przy użytkowaniu nawet co tydzień, co dwa czy co trzy poziom przekaźników nie jest w stanie się odbudować a nawet jak się odbuduje to zawodzą receptory.
Jest bomba ale z czasem wydajność bomby spada proporcjonalnie do czasu i dawek których używasz. Już zapominasz jak ludzie piszą, że im cmc działają 20-30 minut ? XD
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3455 / 559 / 2
Dokładnie w tych ceemcekach i ememcekach wychodzi tak jak piszesz...

...nie piszmy ceemce. Napiszmy prawdę. To jest mefedron klefedron i metafedron. Bania czystego na przykład metafedronu z Chin wychodzi co roku 6 i pół tysiąca razy (sic!) SiLnIEjSzEJ fazy niż metamfetamina. Ludzie pomyślcie co bierzecie mefedron jest jak heroina tylko że to stim..
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1933 / 449 / 4
no to ja mam przeYebane, bo znowu napiszę coś co wielu się nie spodoba

i to w temacie mefedronu ... sie biedny duch narAŻa

a wiecie szanowni koledzy ( i koleżanki ), że w głowie da się odbudować wiele?
że faza, może nie ta co dziewicza... ale bliska temu jest w stanie wrócić?
co jeden z drugim robi dla ciała aby było SI?
jak śpisz? jak jesz? co wdupcasz prócz... dragów? może jakieś magiczne suple? zioła? czy inne "bzdety" które rzekomo/i/lub/nierzekomo naprawiają to co w głowie zepsute?

odstaw alko / szlugi / kawy / herbaty / wszystkie stimy i substancie narko/podobne łącznie z czekoladkami... zacznij ćwiczyć, zakup sobie suple neuro-ogarniające i nie tylko neuro bo to co w głowie zależy nie tylko od tego... co w głowie...

a potem sobie po "pewnym okresie abstynencji" pierdolnij jeden z drugim porządną kreskę mefa... i powiedz, że ... NIE DZIAŁA... pierdolnę.

jeżeli codziennie:
- żresz przetworzone jedzenie które ma z wartości prawie nic
- kupujesz suple gdzie większość to magiczne wypełniacze i "rzeczy" które więcej robią Ci rozpierdolu niż dają w zamian
- palisz / pijesz alko / codzienna herbatka/kawa/napoje energy i inne bzdety

odstaw to wszystko, prześpij się, wyjedź gdzieś ... pooddychaj...
... i do kurwy nędzy, załatw sobie prawilny sort któr prócz 50% zanieczyszczen ma jeszcze w sobie mefa ( albo inne ketony o których mowa powyżej )
i zobaczysz coś magicznego ... że to kurwa działa.

od 20 lat "sporadycznie" ( we śnie rzecz jasna bo przeciez ja nie ćpiem ) zapierdole koks
działa jak należy
od czasów legala/delegala ... przypierdolę mefa... o żesz kurwa, ten to działa bardzo jak należy
nawet sobie od czasu do czasu cmc-ka pierdolę... tak dla funu bo akurat jest pod ręka... no kurwa działa...
o efedronie ( i magicznym manganizmie ) nie wpsominam, przecież to esencja eufo...

a może ze mną coś nie tak?
DXM
  • 105 / 17 / 0
To wszystko jest postawione na glowie:)

Dragi niszcza receptory a o receptory trzeba dbac bo dragi nie beda dzialac. Dlatego tez zadnych dragow, fajek, piwa, wylacznie weganskie kielki. Koniecznie zrec suplementy na kilogramy. To jedyny sposob, zeby znowu kiedys mozna bylo cos zarzucic raz na rok.

Jak sie bardzo naduzywalo, to cos tam sie rozlegulowalo. Tylko co z tego. To nawet lepiej. Dragi przestaly dzialac, nie ma juz wiekszego sensu ich brac.
  • 8 / / 0
Dzisiaj spróbowałem po raz pierwszy i się zawiodłem.
Zamówiłem u jednego z większych vendorów, towar był opisany jako ANALOG 4-MMC.

Dotychczas nie miałem styczności z 4-MMC a jedynie 3-CMC i 4-CMC.
W teorii 4-MMC powinna mieć więcej eufo kosztem speeda, tu jest zupełnie na odwrót.
Stosunek speeda do eufo oceniam na 80 do 20.

Z ewentualnej euforii to odrobine lepszy humor, jak po jednym piwie, minimalnie większa gadatliwość i sporo wyższe libido
Speed nie jakiś mocno nachalny, ale przeważa (nie jest jakoś bardzo mocny, ale długo trzyma).
Standardowo brak apetytu, duża suchość w ustach, delikatnie pocą się dłonie i stopy

Na zdjęciu jest biały proszek, przyszły szare kamyczki, co większe lekko pożółkłe.
Nieprzyjemny zamach, gorzki spływ do gardła

Czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy to co wziąłem miało cokolwiek wspólnego z mefedronem czy zostałem nacięty na jakąś słabej jakości podróbę?
  • 509 / 195 / 1
No właśnie to analog,z mefem nie mający nic wspólnego.
Pewnie mieszanka jakiś ketonów
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 14 / 6 / 0
@Vilge jezeli szukasz czegos co da odczucia jak mefedron, to szukaj mefedronu
zaden analog czy zamiennik nie zadziala tak jak oryginal
Ostatnio zmieniony 06 października 2023 przez authentic223, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik authentic223 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
A co sadzicie na temat wrzucenia clona/alpry w malej ilosci przed meffieniem w celu eliminacji za duzego spiecia ciala - szczekoscisku itd?
Jesli ma wedlug was sens wrzucenie malej ilosci b enzo juz przed to bardziej polecacie w tym cale alpre czy clona?
  • 70 / 4 / 0
Gdy wciągam mefe to choć mam suchy i czysty nos to w trakcie sniffa zatyka mi się nos takim jakby glutem. Dzieje się to po około 100mg - wiecie co to może być? Przez tego gluta/smarka nie mogę dalej sniffowac bo powietrze nie leci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.