Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 800 / 142 / 0
Leki nowej generacji np escitalopram, mirtazepina itp. nie wpływają aż tak bardzo na libido.
sertralina, venlafaxyna to chemiczna kastracja. Takich leków się unika. Ja wiem, że te leki są bardzo skuteczne w przypadku depresji, amotywacji itd. jednak skutki uboczne po nich to tragedia.
Pisałem o tym wielokrotnie w dziale Venlafaxyna
  • 102 / 6 / 0
Ja np. tego nie odczułem.Tycie jest gorsze.
  • 4965 / 870 / 0
Ja na 50mg sertraliny także nie odczułem dysfunkcji.
  • 10 / 3 / 0
Ja po sertralinie nie odczułem żadnych dysfunkcji, wszystko działa jak trzeba. Najzabawniejsze jest to że mam na koncie patologiczne zachowania seksualne po betaketonach z moimi ex a nawet to nie sprawiło żeby sertralina mnie wykastrowała XD
  • 2 / / 0
Zawsze 200mg teścia pomogaja 😜
  • 272 / 66 / 0
Pomagają ?
Nie poerdol tu innym bo nie masz nic do powiedzenia.
Mój i twoj post powinno się skanoswąc
czekam.

@delete
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.