Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 26 / 0
SCR doradz jak mozesz w tym temacie poniekad zwiazany z iph

post1816568.html#p1816568

w mixie chodzi o to by bylo jaknajmniej serotoniny gdyz mi nie podchodzi
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1784 / 30 / 0
IPH duzo łagodniej obchodzi się buźką. Po podaniu podjęzykowym >50 czuć tylko drętwienie. Żadnych wżerek, pieczenia. Nawet niezapite. Ząbki parę razy zabolały, ale tylko przy bardzo nieumiejętnym podaniu i raczej 25+. Ale nie czuć żeby IPH nawet w dawkach 50+ robiło duza krzywdę.

Nie ręczę za te info, sam testuje dopiero.

scalono

IPH zareaguje jakoś z kwasem l askorbinowym? XD Bo mi się wsypało do roztworu i nie wiem, czy mogę brać :/
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 11 / 0
Hmm.. Biorę codziennie lewoskrętną witamine C , wczoraj zdarzyło mi się jakoś parę minut przed IPPH wziąć . Na moje nie ma żadnych przeciwwskazań.
  • 1081 / 32 / 0
izopropylofenidat jest nielegalny w UK, ktos pare postow temu powiedzial ze jest legalny na calym terenie uni ełropejskiej....

Planuje zakup 1g w celach suplementacyjno-rekreacyjnych. Jest mozliwosc wjebania sie w to? przyjmijmy ze mi to styknie na miesiac :D
  • 1993 / 490 / 0
danu pisze:
Hmm.. Biorę codziennie lewoskrętną witamine C , wczoraj zdarzyło mi się jakoś parę minut przed IPPH wziąć . Na moje nie ma żadnych przeciwwskazań.
Nie ma czegoś takiego jak lewoskrętna witamina C. Witamina C to kwas L-askorbinowy. Dopisywanie lewoskrętna na opakowaniu to chwyt czysto marketingowy mający na względzie zasugerować, że produkty sprzedawane przez konkurencje są gorsze. Równie dobrze na opakowaniu acodinu mogliby pisać prawoskrętny dekstrometorfan.
  • 1987 / 108 / 0
@Cebex, substancja jest mocno dopaminowa, więc ryzyko jest. Pytanie na ile masz rozjechany układ dopaminergiczny - zachowania kompulsywne, brak samokontroli. Ważna jest też droga podania. Im szybsze wejście tym większy potencjał uzależniający. Dlatego najlepiej brać doustnie.

Ja mam mocno rozjebany, dodatkowo przez pociąganą nonstop nikotynę z e-fajki i choć IPH jest fajny to zjebałem sobie parę dni dorzucaniem, chociaż doskonale wiedziałem, że dorzutka dowali co najwyżej stan dyskomfortu, psychozy i pocenie się. Cóż, ja po prostu nie mogę mieć pod ręką żadnych prochów działających w jakikolwiek sposób na dopaminę i układ nagrody. ;]

@Drzewo - nie wiem czemu mnie pytasz. Wrzucaj IPH solo, przynajmniej za pierwszym razem. Gwarantuję, że Ci się spodoba. Nie wiem czemu chcesz takie miksy uskuteczniać. Z MMQ bym w ogóle nie robił miksu w jednej pompce, bo trzeba bardzo uważać z dawkowaniem.

@Fuko - ja nie wiem dlaczego twierdzisz, że jest słabszy niż EPH. Jakich efektów oczekujesz? Ta substancja działa na dopaminę zdecydowanie mocniej niż EPH przy tej samej dawce. Sensowne dawki to 10-20mg, powyżej robi się rozjebunda.

Co do zbyt dużych ilości to efekty są zależne od dawki, w moim przypadku pojawiały się:
- akatyzja i problemy z koordynacją ruchową
- trzęsące się ręce i mięśnie
- nadpobudliwość ruchowa
- stany lękowe - nie jakieś ciężkie jak po EPH, trwa max 1,5h, ale na ogół odpuszcza nawet po 10 minutach - o ile uda się nakręcić czymś pozytywnym, czasem wystarczy coś wszamać.
- zwiechy na wszystkim, bo wszystko jest ciekawe i wkręcające
- nawet w mniejszych dawkach uwala umiejętność podejmowania decydowania i planowania (w przypadku wypadu na zakupy), częste zmiany planów, wystarczy pomyśleć o tym co można zrobić i wszystko jest takie bezsensowne. Najlepiej w ogóle nie myśleć, mieć przygotowany wcześniej plan działania i potem wg niego lecieć bez zastanawiania się nad tym co się robi. Tylko korzystać z tego dopaminowego uczucia feelgood, które jest mocno podbijane przez substancję. A dopamina się pojawia jak tylko zaczynamy coś robić.
- psychozy. Najłatwiej jest w dzień, najgorzej o zmroku, bo wtedy wyobraźnia działa (zwłaszcza po dorzuceniu 5-HTP). A klimat jest taki, że spokojnie leżę, ale nie mogę usnąć i każdy dźwięk ze dworu pobudza wyobraźnię oraz umysł. Jednej nocy zanim zasnąłem to ze 3 razy okradali samochody sąsiadów, parę razy łazili po ogrodzie, a po mnie przyjeżdżali 5 razy. Do tego w jednym z domów ktoś uwięziony zaczął nadawać Morsem przekaz przez oświetlenie na zewnątrz. Jak otrzeźwiałem to się okazało, że po prostu zepsuła się świetlówka i mruga. :) Dobra jest też duża dawka magnezu i potas. Spróbowałem też 4-MMQ i w sumie fajnie, ale strasznie pusto w głowie, do tego trzyma mnie już dobę.

Fajne jest to, że jak zejdzie lęk i psychoza to nie ma zjazdu tylko jest fajne i pozytywne pobudzenie.

Podobnie jak przy EPH - czasami trzeba zjeść coś słodkiego i w ogóle trzeba jeść. Ważne jest też nawodnienie i uzupełnianie minerałów (podobnie jak EPH odwadnia).

Następnym razem porobię sobie kapsułki po 10mg i powywalam wszystkie strzykawki, może wtedy uda mi zachować sensowną dyscyplinę.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Mi nawet nie chce sie tego zamiawiac, bo EPH'a jak zostawilem krysztala na fujarze to wypalil dziure (niby smieszne, zostala tylko albo az blizna NA PICKU kurwa) a jakbym zostawil np na noc..................
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1987 / 108 / 0
@NieZaczynaj - przepraszam, ale LOL. :D
Jak już wybrałeś tą drogę to tak na zdrowy rozsądek lepiej byłoby zrobić roztwór.

Natomiast izopropylofenidat mimo iż jest bardzo ostry to nie wypala jak EPH tak jak ludzie pisali o sniffie, ja potwierdzam w przypadku PR. Bo EPH to naprawdę robił z dupy jesień sredniowiecza, a tu jest OK (poza potencjałem uzależniającym).

Co do substancji... trzyma mnie jeszcze, lekko ale trzyma. Za to zajebiście wpływa na wizję - pisałem już o efekcie kolorów i HD, ale jestem zachwycony tym w jaki sposób teraz widzę. Każdy drobny szczegół, z daleka bez problemu odczytywałem rejestracje samochodów czy widziałem wszystkie szczegóły dalekich obiektów. Zajebista ostrość, kontrast, do tego coś ala HDR ale bez przekłamania kolorów jak np. po PRL-8-53. Fajanie było patrzeć w bok od słońca i widzieć wyraźnie zarówno to co jest mega jasne jak i to co jest w cieniu. Minus taki, że na wszystkich ekranach pikseloza bardzo widoczna, ciekawe jakby było przy kilkuset PPI.
Jedyne z czym mogę porównać ten efekt ostrości i kolorów to mała dawka LSD.

Podejrzewam, że Noopept ma tu też swój udział, dziś jednorazowo ok. 10mg.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
scr, powiem tak: zycie okazjonalnego fapowicza nie jest latwe w chacie z wsibskimi elementami (sic) i jak sie wrzuci krysztal to albo warunki nie pozwalaja albo paranoja na skontolowanie sytuacji i wypala.

Huj w dupe dla tego procederu, nie zamawiam tego, ani niczego innego. Do huja wafla nie zarty, a po dobrych stimach w glowie jedna akcja. Nie ma opcji, patrzac z boku to........no sic sic sic (a byly takie akcje)... no bez jaj - "zachowaj resztki godnosci", ;p huj w to, ale mozna pociac sobie lajfa, ze pozniej niewiadomo czy patrzec w gore czy w dol heh.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1987 / 108 / 0
Jeśli chodzi Ci o wpływ stymulantów na libido, chcicę czy jakąś chorą podnietę i chęć ucieczki to określiłem to mianem psychozy noradrenalinowej, chociaz może to adrenalina.
izopropylofenidat jest tutaj wyjątkowy i bardzo mi się podoba ten efekt - libido schodzi na zero, zero podniety, zero chęci, tego tematu w ogóle nie ma w głowie. Nie brałem go z żadną dziewczyną, może w takich warunkach by było inaczej. Chuj knows :D

Druga sprawa taka, że praktycznie nie ma wazokonstrykcji.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.