Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 26 / 0
mnie znowu wysstrtzelilo przyjemnie
czekam na wczytanie metadonu i klono

shake
100mg 4fma i.v
40mg metadonu p.o
2mg klono p.o

e: jeden z przyjemniejszych mixow jaike mialem okazje zjesc :-)
nie moge edytowac scalono -Fuko

co sadzicie o takim mixie

ja myslalem by zrobic sobie taka "sol"

40% izoprophylpenidatu
50% 2-FA / czy lepiej 3-FA?
10% Methylmethaqualonu lub 10% Acetyl-Fentanylu / czy lepszy jest 4-Meo-BF (a-f dawka optymalna na 1ifalke to 10mg czytalem nie wiem jak sprawa siem a z 4meo-bf
ale z drugiej strony A-F ma krotki okres poltrwania na jego miejscie mozna by dac metadon i zostawic Methylmethaqualon a ogolnie czym on sie rozni od Mebroqualonu i czy rozpuszczaja sie te zwiazki w wodzie?
i podawac po 100mg i.v

ale etylofenidat mi sie nie podobal niestety fizyczny rozpierdol jak pisalem wczesneij
bede rozkminial i wtedy zamowie jak finalnie juz wyjdzie mi dobry mix ;)

zastanawia mnie ten methylmethqalon czy rzeczywiscie inny niz benzo i lepszy bo zamiast tego do mixu moglbym dac np klono i wtedy fentka wrzucic

ale tak jak bede robil do hukniecia to acetyl-fentanyl sie nie rozpusci w wodzie i trzeba bedzie dac kapke spirytusu lub glikolu ya?

lub w ogole inny mix

30% izoprophylpenidatu
30% 2-FA
30% 3-FA
10% Methylmethaqualonu lub A-F
50-100mg i.v tego mixu

i wtedy klono lub metadon lub obie substancje tylko zastanawia mnie czy nie bedzie przesadzone do tego czy np klon dziala na te same receptory co Methylmethaqualon
i czy A-F dziala na metadonie

a to thx bo wiekszosc osob z ktorymi rozmawialem mowia ze metadon oslabia bardzo dzialanie innych opio

np dolarganu 1 gosc na metce drugi nie ten drugi zjechal po 2 amp a tamten ledwo co
podobne syutacje slyszalem o heroinie na metce
no ale o fencie nikt nie mowil bo ci z ktorymi gadalem to starzy kompociarze raczej

to mowisz
najlepiej bedzie kupic 1g 2-fa 1g 3-fa i 200mg a-f i sypiac 50:50:10

nastepne pytanie a-f w wodzie sie rozpusci? czy bede musial dac kapke spirytusu tutez glikolu

czy przygotowac go i osobno trzymac w glikolu ?
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1342 / 48 / 0
A-F dobrze rozpuszcza się w wodzie z kwaskiem. Pukałem, nawet daje radę. Izpropylofenidat za to nie daje rady ani trochę, straszne gówno. Podobnie jak EPH.
SESH
  • 672 / 126 / 0
Blue_Berry pisze:
Fentanyl nie nadaje się do speedballingu, bo nie ma typowego "wjazdu", jaki występuje np. po podaniu heroiny.

Wreszcie ktos to napisal!

To co wiekszosc tu wali to ma sie nijak do typowego speedballa. Gubicie idee %-D
  • 498 / 26 / 0
Nozer wiekszosc z nas to biedne polaczki

i robimy Rcballe zwane dalej biedaballami + benzo
coniektorych zadawalaja aptekaballe (koda metkat) + benzo

%-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 672 / 126 / 0
Ja po kwasie nakurwiam fireballe
  • 245 / 2 / 0
Mam sete helu i sete meth Z helem pierwsze doświadczenie ale z opio to na przemian tramal 500m ze 900kodu 500mg Tramalu. Zamierzam zrobić speedballa ale zmodyfikowanego bo chce to z waporyzować z butli. Jakie proporcie dać na 1 raz?
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 5 / 1 / 0
mam morfine w sevredolu i sporo 3cmc
jak to najlepiej przyjac, zeby efekty byly jak najlepsze?
morfina iv a 3cmc dociagnac? obydwa iv? jesli tak to jak to zrobic, bo w sumie nigdy nie bawilem sie w speedballe
  • 2334 / 9 / 0
Obydwa i.v. ale i tak bedzie srednio, gdyz 3-CMC to chujowy narkotyk.

heroina + mefedron- bardzo tak.
heroina z metkatem wypada zas gorzej niz majka z metkatem, choc nadal ok. Dorzucony Klonazolam wplywa pozytywnie na calosc
  • 35 / / 0
A jakbym zajebal mefedronu i dojebal kode do ustnie to by działało na zasadzie speedball czy raczej mija się z celem?
Uwaga! Użytkownik Muszkieter23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
Polaczysz dzialanie jednego i drugiego, nie bedzie speedballa bo nie bedzie nalozenia sie wjazdu obu subst. Za dlugo to jest rozlozone w czasie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...