Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Po dawkach 150-200mg (więcej nie brałem) nie czuję mocnego pobudzenia, a serotoninowy luz. Mam dobry humor, chce mi się pracować/uczyć, nie dekoncentruję się. Oglądanie serialu również bardzo przyjemne.
Wczoraj wziąłem 0.5mg klonazolamu żeby się wyspać na poniedziałek, rano jeszcze czułem działanie klona i dorzuciłem ~150mg 3-FEA, od razu nabrałem dobrego humoru i chęci do działania na następne ponad 5 godzin.
Ogólnie 3-FEA działa dosyć subtelnie i bardzo mi się to w niej podoba. Na pewno jeszcze kiedyś sobie ją kupię. "Kiedyś" ;)
Oczywiście nic nie jest idealne. Jedynym minusem, który jest warty uwagi jest potworny smród tego prochu, spływ również koszmarny. No ale da się przyzwyczaić.
Brałem sniffem, jakoś mam awersję do "bombek".
Swoją drogą zauważyłem, że wciągając w lewą dziurkę spływ jest minimalny, a w prawą przy każdej ilości czuć ten smak :kotz:
Ale odczuwałem ją mocno tylko za pierwszym razem, potem wydaje się słabsza
Ale może to tylko subiektywne odczucie
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Również wysuszenie proszku może obniżyć intensywność zapachu
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
4-FMA niby dobrze wchodzi przez wapo, z 3-FEA też powinno być ok :3
ja miałem próbować ale zarowe akurat wtedy wcielo a potem wszystko przećpałem, reszta spłoneła :(
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?