Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Ależ ja nie brałem tych 15 mg na spanie. Chciałem sprawdzić czy takie niskie dawki mają jakikolwiek potencjał. Gdy okazało się, że nic z tego nie wyszło po prostu poszedłem spać, zresztą jak napisałem na początku nie liczyłem na żadne "wywalenie w kosmos".
  • 322 / 2 / 0
@up, ale ja miałem podobnie, tylko na dawkach zwykle 40mg. Praktycznie zawsze w czasie 30-60 minut po przyjęciu 4-aco-dmt zaliczam drzemkę, na dobrą sprawę bez względu na to, czy do tripa podchodziłem świeżo wyspany, czy nie.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 112 / 8 / 0
Dziwne, ja z kolei po 25-27 mg nie miałem w ogóle chęci na sen, powiem nawet że miałem problem z zamknięciem oczu żeby CEVy pooglądać :D Co człowiek to inna reakcja :)
  • 42 / / 0
Co to znaczy, że zaliczasz drzemkę? Bierzesz 40mg trypty i z zamkniętymi oczami przy wizualizacyjnym i ewentualnie myślowym pogromie zwyczajnie sobie usypiasz? Po godzinie się budzisz i dopiero idziesz się pobawić korzystając ze stanu?
Mi się raz na tripie urwał lekko film ale nie spałem bynajmniej.
Opowiedz jak to wygląda.
  • 327 / 4 / 0
Aco ma jakies dzialanie na receptory opioidowe ? Bo tak zajebiscie mi sie po tym siedzi, jest tak przyjemnie cieplo jakbym byl otulony w jakis korzuch, podobnie calkiem jak na kodzie.
  • 234 / 7 / 0
JAk dla mnie po wszelakich experymentach chemicznych uwazam, ze 4-Aco jest królem psychodelikow... Probowalem w roznych dawkach, konfiguracjach jak i mixach.... Jak na razie numer jeden... Me pierwsze podejscie do substancji w dawce 25-28mg dalo dotad niespotykane poczucie wlasnego ciala, takie jakby MDMA-like energetyczne prady przeplywajace przez cale cialo... W tamtaj chwili tylko moglem lezec i sie rozkoszowac ta zajebistoscia stanu ciala i umyslu... Oevy ajk to dla tryptamin, nic oszalamiajacego, cevy rowniez nie byly porywajace, ale odgrywajaca niezwykle wazna role w obecnym stanie... Mialy zabarwienie iscie erotyczne, sexualne, co sprawialo dodatkowa przyjemnosc... Dominowaly kolory zolty, pomaranczowy i czerwony, moze w tle gdzies tam sie przetoczyl purpurowy... Zaprawde powiadam Wam - ja tylko lezalem, wilem sie po podlodze mamroczac jak mi przyjemnie oraz bluzniac, ze w tamtej chwili nie mialem tego wiecej przy sobie, bo z pewnoscia bym doladaowal z 10-15mg...

Wczoraj natomiast wyszalelismy sie z bratem na dawce 25mg, powoli zaczelo schodzic, wiec dojebalem nam 2C-D dla koloru... Po pewnym znow czasie zrobilo sie smutno wiec wjebalismy reszte Aco ktore mialem czyli jakies 80-100mg... JEEEZU, brachol ledwo ogarnial, ja sie trzymalem, mimo, ze oboje bylismy juz w kosmosie... Wyjebalismy na miasto nie wiedzac gdzie idac (idea bylo isc po browar do sklepu)... To co sie dzialo po drodze jest nie do opisania i doslownie czysta poezja... Tak czy owak struny glosowe mnie bola do tej pory od smiechu a browar i tak kupilismy... :]

Number one 4-Aco-DMT

Podziwiam te substancje wlasnie za to oddzialywanie na cialo, tak jakbym w tym samym czasie wpierdolil MDMA badz jego pochodne... Bede czesto do tego wracal... :]
Peace, Love 'n' underground ;)
  • 357 / 2 / 0
Też tą trypkę stawiam wysoko. Przybliżę motyw: stoisz na łonie natury na peaku 30mg porcji. Widzisz i czujesz to samo, co pierwotni ludzie po p.cubensis. Coś pięknego....
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 3127 / 27 / 0
Na pewno nie to samo, grzyby i 4-aco-dmt to dwie różne bajki.
High, how are you?
  • 24 / / 0
No, aco to daje ten taki kocyk cieplej fazy, wizualnie to pokazuja ladne ksztalne struktury. :D. Napewno to mistrz wizji przy dawce 45mg. A smiech przy wkrecie to sie prawie nie konczyl :old:
  • 992 / 25 / 0
Co to poprzedników. Na bodyloadzie czy to ja czy to moja luba byliśmy zawsze na skraju snu. Same tripy po tryptaminach też jakieś takie oneironautyczne, ale ja nie jestem fanem tryptamin. Mój świat to fenki, mocne bodyloady i stymulacja. %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.