Wyjątkowo zatwierdzam. Kontakt tylko i wyłącznie w celu podania nazwy sklepu z 2009 - blackgoku
03 października 2019izopropylofenidat pisze:Dowiedziałem się, że chodzi o to03 października 2019izopropylofenidat pisze: Siema, dostałem dziś wezwanie w sprawie vendora o inicjałach S.P. Ktoś wie o kogo chodzi? Kto też dostał?
https://www.dziennikwschodni.pl/na-sygn ... 16659.html
zgadza się miejscowość i imie i nazwisko, kto to może być?
23 października 2019solio pisze: @mikrostatyczna z ktorych lat sklep?
Ponad 25 kg kilogramów dopalaczy oraz ponad 150 g marihuany. Oto co znaleźli policjanci w jednym z mieszkań przy ul. Kryształowej w Lublinie.
Żeby nie było OT, ostatnio znajomy dostał wezwanie w sprawie z 2012 roku. Po takim czasie to łatwo nie pamiętać ;-)
Dostałem wezwanie w charakterze świadka z CBŚP. Domyślam się że chodzi o kupowanie rc z neta. Zastanawiam się co i jak im odpowiadać. Gdy zapytają czy zamawialem coś z sklepu X to mówić że tak czy nie czy nie pamiętam? Podejrzewam że skoro mieli moje dane to i wiedza co kupowałem. Czy coś mi grozi ?
Jakich jeszcze pytań się spodziewać i jak na nie odpowiadać ? Z góry dzieki
Chodzi Ci o preda?
Coś może mi grozić?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.