Wyjątkowo zatwierdzam. Kontakt tylko i wyłącznie w celu podania nazwy sklepu z 2009 - blackgoku
03 października 2019izopropylofenidat pisze:Dowiedziałem się, że chodzi o to03 października 2019izopropylofenidat pisze: Siema, dostałem dziś wezwanie w sprawie vendora o inicjałach S.P. Ktoś wie o kogo chodzi? Kto też dostał?
https://www.dziennikwschodni.pl/na-sygn ... 16659.html
zgadza się miejscowość i imie i nazwisko, kto to może być?
23 października 2019solio pisze: @mikrostatyczna z ktorych lat sklep?
Ponad 25 kg kilogramów dopalaczy oraz ponad 150 g marihuany. Oto co znaleźli policjanci w jednym z mieszkań przy ul. Kryształowej w Lublinie.
Żeby nie było OT, ostatnio znajomy dostał wezwanie w sprawie z 2012 roku. Po takim czasie to łatwo nie pamiętać ;-)
Dostałem wezwanie w charakterze świadka z CBŚP. Domyślam się że chodzi o kupowanie rc z neta. Zastanawiam się co i jak im odpowiadać. Gdy zapytają czy zamawialem coś z sklepu X to mówić że tak czy nie czy nie pamiętam? Podejrzewam że skoro mieli moje dane to i wiedza co kupowałem. Czy coś mi grozi ?
Jakich jeszcze pytań się spodziewać i jak na nie odpowiadać ? Z góry dzieki
Chodzi Ci o preda?
Coś może mi grozić?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.