- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nigdzie nic nie mogę znaleźć na ten temat.
baklofen biorę od listopada w dawce 160mg/24.
Za odpowiedź byłbym bardzo wdzięczny.
[14 lut 2013, 14:31]
Wczoraj około 20stej zjadłem jakieś 500mg fuki którą określił bym na jakieś 20-25%. Wystrzelony jak meserszmit(bo brak tolerki na stimy), rano zarzuciłem w sumie 12mg bromazepamu, wypiłem z 100ml wódki no i łapałem buchy z MJ. Chciałem zapytać czy bezpiecznie będzie teraz po południu (godz 15sta więc jakieś 19h po futrze) zarzucić tramal, nie w oszałamiających ilościach bo 300mg ewentualnie 200 na dorzutkę. Moje samopoczucie jak jak najlepsze, organizm w normie, nic się nie buntuje chciałem tylko zapytać o ewentualne interakcje. No i gdybym jadł tramal to pewnie zarzucił bym jakieś 0,5mg klonazepamu lub 3/6mg bromazepamu.
Powód: Scalono
amfetamina + GBL = popęd plus stymulacja, w głowie tylko żeby zaruchać, dobre na imprezy, w zasadzie z tymi substancjami można wrzucać kolejne (zioło, benzo, opio), byle nie dodawać alkoholu, bo szala po stronie amfetaminy może nie utrzymać tego rodzaju rozszczepienia fazy.
amfetamina z podkładką długo działającego opio (bupra, metadon) - bardzo lubię, jakoś działanie amfetaminy staje się mniej inwazyjne jak czuwają nad organizmem pobudzone receptory opioidowe, jednak "bez pierdolnięcia" by nie zbić fazy amfetaminowej.
amfetamina + tramadol = to jest bardzo zły pomysł. Nie raz opisywano go na forum, kiedyś ekipa muertogatito i Filippo twierdziła, że świetnie się po takim miksie czuje. Ja musiałem się ratować i było to dla mnie o tyle problemem, że tramal miałem codziennie na śniadanie, więc albo/albo. Zupełnie odradzam, serce może zrobić wam kuku, tzn. wasza głupota sercu.
amfetamina + zioło + benzo - so much high. Chyba jedyny miks, w którym zioło mi smakuje, bo nie przejmuje inicjatywy nad fazą. Idealne na imprezę, pod warunkiem, że nie przesadzimy z benzo.
amfetamina + fentanyl = i tak zasnąłem
amfetamina + inny stymulant = czasami kusi, ale puknijcie się w główkę. Święty nie jestem bo miksowałem z mefedronem, ale sam nie wiem jaki jest sens tego.
amfetamina + alkohol = frustracja, że pijesz, a nie działa (dla mnie dobre, bo nie lubię alko w większych ilościach).
4dniowy ciąg na dobrej fetce (20g na 3 osoby) + (dobry sort) ethcat (5g) moim jedynym pożywieniem przez te 4 dni z tego co pamiętam była kiść kilku bananów no i duże ilości wody, zaczął się 5 dzień ciągu, ethacat zjedzony cały, zostały mi jakieś resztki fetki na kontrę, ale co sie okazało? Pojawiło się 1g etylofenidat, był to akurat moment kiedy od ostatniej kontry fetki minęło pare godzin i wchodziła już zwała a tutaj taka niespodzianka.
Z tego co pamiętam rzuciliśmy się z kumplem na etylofenidat jak głodne hieny na resztki mięsa (muszę zaznaczyć, że wtedy jeszcze nie wiedziałem co to jest ten cały etylofenidat, moja wiedza ograniczała się do słowa stymulant) skonsumowałem z kolegą całość w niespełna 1:30h. (nie bede już opowiadał jak było w trakcie konsumowanie, ograniczę się do było lepiej i fajniej)
Powiem krótko, takiej zwały jaka ja przeżyłem gdy zaczął schodzić Etylo nie życzę najgorszemu wrogowi.
Moje życie w tym czasie opierało się na siedzeniu przez 7h! na stołku w kuchni, opieraniu się o mur i mieszaniu herbaty przez ten caaały czas, nie pytajcie jak wyglądałem jak się czułem bo słowo tragedia nie opisuje tego co przeżyłem .
Reasumują :
5 dni :
- amfa (20g)
-Ethcat (5g)
-etylofenidat (1g)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.