DPT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 684 / 154 / 1
tur3k pisze:
Jest to śnieżnobiały proszek, właśnie chlorowodorek ;) 80mg to ni w pizdę ni w oko, zostanie 20mg z którym za bardzo nie będzie co zrobić.. zaryzykuję ze 100mg, w razie czego mam benzosy. A w przypadku mocnego wjazdu na serce zarzucę kaptopryl podjęzykowo (bo tak ponoć najszybciej wchodzi) i będzie dobrze.. :)
Napisz jak było :diabolic:
  • 264 / 2 / 0
Testowałem jakieś 83mg IM i trochę się zawiodłem tą tryptaminą. Siada na serce tzn czuć taki ucisk na klatce piersiowej, sama faza szybko mnie znudziła bo muzyka nie miała w sobie głębi, psychodela też jakaś słaba. Chyba miałem zbyt wysokie wymagania co nie jest dobre albo dawka za mała.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 1180 / 5 / 0
Ja raz spotkałem się z opisem, że cała faza była jak oczekiwanie na coś co jest już bardzo blisko, ale jednak to nie nadchodziło i fakt, że to jest już blisko, a tego nie ma tylko irytowało. I dawka wcale nie była mała u tego kogoś.
  • 343 / 8 / 0
Byli też tacy, których dpt wysyłało dość daleko...

Ale co prawdo to prawda serducho troche się wkurwia na te triptamine.

i.m jakieś 100-120mg to całkiem mocne choć nie długie przeżycie, można też pobawić sie w robienie fb i wtedy 50mg dobrze wypalone sprawuje się równie nieźle.
To jest związek, który bardzo fajnie nadaje się do miksu powiedzmy przyjąć aco-dmt/homet'a/hodet'a i jak się rozkręci puknąć/zapalić troche tego.
Dobrze mieć captopril pod ręką, ale efekty gwarantuje, że będą co najmniej spektakularne.

Lub jak ktoś lubi ładować to pod wpływem jakiegoś dysocjantu.
Też jest olabogarety...
  • 3732 / 45 / 0
qlimatajox pisze:

Lub jak ktoś lubi ładować to pod wpływem jakiegoś dysocjantu.
Też jest olabogarety...
O, to, to.

Wladowalam w miksie z MXE (ok. 60mg) uwaga... jakies 25 mg. Dysocjant osczywiscie calkowicie zmienil dzialanie tryptaminy, ale to nie pierwszy raz, kiedy miksuje tryptaminy w takiej konmfiguracji. Ta byla dosc niesamowita, mniej swietlista, fraktalowa, a bardziej wlasnie paranormalna. Najlepiej zapamietalam zaburzenia proporcji, wielkosci i odleglosci. Kiedy pokonywalam najbardziej znana ze znanych drog (do marketu po piwo ;-) ) kazdy krok zmienial otoczenie wokol mnie z naciskiem wlasnie na proporcje. Bylo to dosc bajkowe, a raczej ksiazkowe - jak Alicja w krainie czarow. :-) Sadze ze w tym tyg to powtorze z 60 mg DPT
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 204 / 1 / 0
Moje pierwsze spotkanie z tą substancją. Poszło 100mg doustnie, które okazało się dość słabym przeżyciem. Wizualnie tylko trochę wyostrzony obraz, psychicznie minimalnie lepiej chociaż bez problemu dogadywałem się z ludźmi. Dopiero po dołożeniu 6apb doszła konkretna euforia i było ciekawiej. Tolerkę miałem zerową.
  • 2972 / 254 / 0
owerfull pisze:
Napisz jak było :diabolic:
Chyba nie napisze niestety :( Mialem miec ten wynalazek od Kogos, ale nic z tego nie wyszlo i znajac zycie - nie wyjdzie. Zamawiac od jakiegos vendora zza granicy nie zamierzam, na sama mysl o tej subtancji lapie mnie wkurwienie i nie chce o niej wiecej slyszec.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 4 / / 0
100mg tej tryptaminy podanej nosem przeszło moje najśmielsze oczekiwania.

Bez żadnych imoa, ani wzmacniania czy miksowania, a było dla mnie zdecydowanie za mocno. Tak grubo, że już nie chcę wracać do tego związku ;p
Trzeba będzie się zapasów pozbyć ;)
  • 128 / 5 / 0
Czy w przypadku DPT tolerancja krzyżowa występuje identycznie jak przy pozostałych tryptaminach?
Badał ktoś?

^Można scalić, tak myślę ;)

W takim razie ja z pewnością przebadam.

Przy pierwszym razie z DPT poszło 25 mg insufflated, później kolejne tyle, tą samą drogą administracji,
a jeszcze chwilkę później, z racji niedrożnego nosa ok. 40 mg połknięte. Łącznie ~90mg jeśli można to tak określić.

Niestety efekty były bardzo cząstkowe, co jednak może być moim zdaniem spowodowane dwiema możliwościami, lub ich kombinacją:
1) zbyt niewielka dawka - materiał niestety nie krystaliczny, a nieco piaskowy bardziej
2) wciąż utrzymująca się tolerancja po ostatnim tripie (1 tydzień temu)

Myślę, że jako dzisiejsze podejście nie wywołało niemal wcale efektów,
a było raczej czymś w rodzaju pre-tripa na dzień jutrzejszy przygotowano:

150mg kaps DPT
50mg kaps DPT
50mg kaps DPT

Myślę, że zacznę od 150mg, a jeśli po pół godziny będzie kiepsko dorzucę 1x 50mg albo 2x 50mg.

Jakieś sugestie od doświadczonych? :)

Czy coś takiego jak poniżej nada się do vapo freebase DPT?

http://www.wujo.pl/vaporizer/2427-vapor ... -22cm.html

Scaliłem. dsn
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 128 / 5 / 0
Po całkiem intensywnych eksperymentach z DPT chcę podzielić się z Wami paroma info na temat tej niedocenianej myślę substancji.

* wizualnie - jest znacznie bardziej dzika niż 4-ho-met czy 4-aco-dmt - OEVy są nieprzewidywalne, mocno kwasowe, i naprawdę z razu na raz najbardziej unikalne jeśli chodzi o tryptaminy sprawdzone przeze mnie - z pominięciem Psylocibów, ale tam jeszcze parę innych rzeczy wchodzi w grę

* OEVy - niepowtarzalne za każdym razem, ciężej znaleźć schemat niż w homecie czy aco, i są po prostu przepiękne

* CEV - jak wyżej, niesamowite szaleństwo i karnawał kolorów, patternów i śladów

* mentalnie - znacznie ciekawiej na mnie działa niż 4-aco, porównywalnie do dużych dawek 4-ho-met'a, coś rzędu 80mg HCl działa +/- jak 80mg 4-ho-meta

--

* palenie - można palić zarówno freebase jak i HCl - HCl jest nieco bardziej nieprzyjemny, ale wierzę, że każdy szanujący się psychonauta nawet nie zwróci uwagi na ten dym, gdyż szczerze mówiąc, jest zwyczajnie ok - freebase otrzymywałem samodzielnie metodą NaOH, dało radę, choć niepotrzebna zabawa moim skromnym zdaniem - efekty HCl określam jako identyczne

* sniff - 3x50 mg nie wywołało mocniejszych efektów niż spalone 80mg HCl - nieprzyjemny spływ, nie moja ulubiona metoda

* do orala nie podszedłem jeszcze - właśnie zmierza do mnie kilka gram tego odczynnika, i będę z pewnością mu poświęcał dalszą uwagę

* tolerancja - nie zaobserwowano różnic w paleniu DPT w odstępach zarówno 1 dniowych jak i kilku godzinnych
* tolerancja krzyżowa - przy Psilocybach nie występuje, tzn. na tripie grzybowym dopalanie DPT jest boskie, sprawdzone, potwierdzone.

--

Z całego serca polecam, z pewnością zajęła podium w moim sercu ta tryptamina.
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.