tur3k pisze:Jest to śnieżnobiały proszek, właśnie chlorowodorek ;) 80mg to ni w pizdę ni w oko, zostanie 20mg z którym za bardzo nie będzie co zrobić.. zaryzykuję ze 100mg, w razie czego mam benzosy. A w przypadku mocnego wjazdu na serce zarzucę kaptopryl podjęzykowo (bo tak ponoć najszybciej wchodzi) i będzie dobrze.. :)
Ale co prawdo to prawda serducho troche się wkurwia na te triptamine.
i.m jakieś 100-120mg to całkiem mocne choć nie długie przeżycie, można też pobawić sie w robienie fb i wtedy 50mg dobrze wypalone sprawuje się równie nieźle.
To jest związek, który bardzo fajnie nadaje się do miksu powiedzmy przyjąć aco-dmt/homet'a/hodet'a i jak się rozkręci puknąć/zapalić troche tego.
Dobrze mieć captopril pod ręką, ale efekty gwarantuje, że będą co najmniej spektakularne.
Lub jak ktoś lubi ładować to pod wpływem jakiegoś dysocjantu.
Też jest olabogarety...
qlimatajox pisze:
Lub jak ktoś lubi ładować to pod wpływem jakiegoś dysocjantu.
Też jest olabogarety...
Wladowalam w miksie z MXE (ok. 60mg) uwaga... jakies 25 mg. Dysocjant osczywiscie calkowicie zmienil dzialanie tryptaminy, ale to nie pierwszy raz, kiedy miksuje tryptaminy w takiej konmfiguracji. Ta byla dosc niesamowita, mniej swietlista, fraktalowa, a bardziej wlasnie paranormalna. Najlepiej zapamietalam zaburzenia proporcji, wielkosci i odleglosci. Kiedy pokonywalam najbardziej znana ze znanych drog (do marketu po piwo ;-) ) kazdy krok zmienial otoczenie wokol mnie z naciskiem wlasnie na proporcje. Bylo to dosc bajkowe, a raczej ksiazkowe - jak Alicja w krainie czarow. :-) Sadze ze w tym tyg to powtorze z 60 mg DPT
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
owerfull pisze:Napisz jak było :diabolic:
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Bez żadnych imoa, ani wzmacniania czy miksowania, a było dla mnie zdecydowanie za mocno. Tak grubo, że już nie chcę wracać do tego związku ;p
Trzeba będzie się zapasów pozbyć ;)
Badał ktoś?
^Można scalić, tak myślę ;)
W takim razie ja z pewnością przebadam.
Przy pierwszym razie z DPT poszło 25 mg insufflated, później kolejne tyle, tą samą drogą administracji,
a jeszcze chwilkę później, z racji niedrożnego nosa ok. 40 mg połknięte. Łącznie ~90mg jeśli można to tak określić.
Niestety efekty były bardzo cząstkowe, co jednak może być moim zdaniem spowodowane dwiema możliwościami, lub ich kombinacją:
1) zbyt niewielka dawka - materiał niestety nie krystaliczny, a nieco piaskowy bardziej
2) wciąż utrzymująca się tolerancja po ostatnim tripie (1 tydzień temu)
Myślę, że jako dzisiejsze podejście nie wywołało niemal wcale efektów,
a było raczej czymś w rodzaju pre-tripa na dzień jutrzejszy przygotowano:
150mg kaps DPT
50mg kaps DPT
50mg kaps DPT
Myślę, że zacznę od 150mg, a jeśli po pół godziny będzie kiepsko dorzucę 1x 50mg albo 2x 50mg.
Jakieś sugestie od doświadczonych? :)
Czy coś takiego jak poniżej nada się do vapo freebase DPT?
http://www.wujo.pl/vaporizer/2427-vapor ... -22cm.html
Scaliłem. dsn
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
* wizualnie - jest znacznie bardziej dzika niż 4-ho-met czy 4-aco-dmt - OEVy są nieprzewidywalne, mocno kwasowe, i naprawdę z razu na raz najbardziej unikalne jeśli chodzi o tryptaminy sprawdzone przeze mnie - z pominięciem Psylocibów, ale tam jeszcze parę innych rzeczy wchodzi w grę
* OEVy - niepowtarzalne za każdym razem, ciężej znaleźć schemat niż w homecie czy aco, i są po prostu przepiękne
* CEV - jak wyżej, niesamowite szaleństwo i karnawał kolorów, patternów i śladów
* mentalnie - znacznie ciekawiej na mnie działa niż 4-aco, porównywalnie do dużych dawek 4-ho-met'a, coś rzędu 80mg HCl działa +/- jak 80mg 4-ho-meta
--
* palenie - można palić zarówno freebase jak i HCl - HCl jest nieco bardziej nieprzyjemny, ale wierzę, że każdy szanujący się psychonauta nawet nie zwróci uwagi na ten dym, gdyż szczerze mówiąc, jest zwyczajnie ok - freebase otrzymywałem samodzielnie metodą NaOH, dało radę, choć niepotrzebna zabawa moim skromnym zdaniem - efekty HCl określam jako identyczne
* sniff - 3x50 mg nie wywołało mocniejszych efektów niż spalone 80mg HCl - nieprzyjemny spływ, nie moja ulubiona metoda
* do orala nie podszedłem jeszcze - właśnie zmierza do mnie kilka gram tego odczynnika, i będę z pewnością mu poświęcał dalszą uwagę
* tolerancja - nie zaobserwowano różnic w paleniu DPT w odstępach zarówno 1 dniowych jak i kilku godzinnych
* tolerancja krzyżowa - przy Psilocybach nie występuje, tzn. na tripie grzybowym dopalanie DPT jest boskie, sprawdzone, potwierdzone.
--
Z całego serca polecam, z pewnością zajęła podium w moim sercu ta tryptamina.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.