antropolog pisze:Jeśli nie da antka, poproś o neo. Jeśli nie da, to thio. Jeśli nie, to chociażby solpadeine. Na wszystko jest sposób, tylko trzeba działać zdecydowanie.
A w ogóle ostatnio niczego w dozie nie zamawiam, w aptekach naziemnych mam taniej. Kiedys ten doz byył tańszy, pewnie zobaczyli, ze koda dobrze schodzi i podnieśli cenę. Antka w naziemnej aptece kupuje 30gr taniej, a thio prawie 50gr taniej.
Wczoraj wytrzymałam, za to dziś mam ochotę na przełamanie bariery "magicznych 750mg" i zjedzenie 800 - czyli tak naprawdę 795 albo 810mg
Przyjdzie taki moment że będe musiała odstawić kodeinę na sucho z ciągu na dawkach 1000mg i będzie wesoło
antropolog pisze:Rozmowa z kierownikiem powinna rozwiązać problem. Dopóki nikt nie zareaguje, to sytuacja się nie zmieni. Trzeba walczyć o swoje prawa. Załóżmy, że jesteś szarym obywatelem i faktycznie potrzebujesz antka, bo boli cię ząb, a nic innego nie pomaga. I co? przez babe masz się męczyć? Z resztą, możesz nawet poprosić o pokazanie pudełka leku gdzie stoi jak byk, że jest bez recepty. Jeśli nie da antka, poproś o neo. Jeśli nie da, to thio. Jeśli nie, to chociażby solpadeine. Na wszystko jest sposób, tylko trzeba działać zdecydowanie.
meira pisze:Wczoraj wytrzymałam, za to dziś mam ochotę na przełamanie bariery "magicznych 750mg" i zjedzenie 800 - czyli tak naprawdę 795 albo 810mg
Podam taki przykład, jak 300mg robiło mnie dobrze i postanowilem wziać 3 thio to się zawiodłem, było tylko trochę lepiej. Dodam, że przy 2 opakowaniach nie miało znaczenia co bralem, thio i antek dzialaly mniej więcej tak samo, dlatego bardzo się zdziwiłem kiedy zajebałem 3 antki, euforia była ze 2 razy wieksza niż przy 2 opakowaniach. Od tego czasu bardzo rzadko jem więcej niż 2 opakowania thio, jak chcę zwiekszyc dawke to łacze thio z antkiem. Po samym antidolu fazka jest bardzo krótka, a potem następuje rozdraznienie (u mnie), dlatego zawsze łączę z thio.
pozdro
jazzbass pisze:ile najdluzej czekaliscie na przetworzenie zamowienie przez DOZ? Zamowilem wczoraj o godzinie 0:30 troche specyfikow i status jest: Opuscilo hurtownie. Moge liczyc na to, ze na jutro juz bedzie do odbioru?
pozdro
Nawet jak nie odbiorę to na koniec i tak mam: odebrane przez użytkownika
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."