antropolog pisze:Jeśli nie da antka, poproś o neo. Jeśli nie da, to thio. Jeśli nie, to chociażby solpadeine. Na wszystko jest sposób, tylko trzeba działać zdecydowanie.
A w ogóle ostatnio niczego w dozie nie zamawiam, w aptekach naziemnych mam taniej. Kiedys ten doz byył tańszy, pewnie zobaczyli, ze koda dobrze schodzi i podnieśli cenę. Antka w naziemnej aptece kupuje 30gr taniej, a thio prawie 50gr taniej.
Wczoraj wytrzymałam, za to dziś mam ochotę na przełamanie bariery "magicznych 750mg" i zjedzenie 800 - czyli tak naprawdę 795 albo 810mg
Przyjdzie taki moment że będe musiała odstawić kodeinę na sucho z ciągu na dawkach 1000mg i będzie wesoło
antropolog pisze:Rozmowa z kierownikiem powinna rozwiązać problem. Dopóki nikt nie zareaguje, to sytuacja się nie zmieni. Trzeba walczyć o swoje prawa. Załóżmy, że jesteś szarym obywatelem i faktycznie potrzebujesz antka, bo boli cię ząb, a nic innego nie pomaga. I co? przez babe masz się męczyć? Z resztą, możesz nawet poprosić o pokazanie pudełka leku gdzie stoi jak byk, że jest bez recepty. Jeśli nie da antka, poproś o neo. Jeśli nie da, to thio. Jeśli nie, to chociażby solpadeine. Na wszystko jest sposób, tylko trzeba działać zdecydowanie.
meira pisze:Wczoraj wytrzymałam, za to dziś mam ochotę na przełamanie bariery "magicznych 750mg" i zjedzenie 800 - czyli tak naprawdę 795 albo 810mg
Podam taki przykład, jak 300mg robiło mnie dobrze i postanowilem wziać 3 thio to się zawiodłem, było tylko trochę lepiej. Dodam, że przy 2 opakowaniach nie miało znaczenia co bralem, thio i antek dzialaly mniej więcej tak samo, dlatego bardzo się zdziwiłem kiedy zajebałem 3 antki, euforia była ze 2 razy wieksza niż przy 2 opakowaniach. Od tego czasu bardzo rzadko jem więcej niż 2 opakowania thio, jak chcę zwiekszyc dawke to łacze thio z antkiem. Po samym antidolu fazka jest bardzo krótka, a potem następuje rozdraznienie (u mnie), dlatego zawsze łączę z thio.
pozdro
jazzbass pisze:ile najdluzej czekaliscie na przetworzenie zamowienie przez DOZ? Zamowilem wczoraj o godzinie 0:30 troche specyfikow i status jest: Opuscilo hurtownie. Moge liczyc na to, ze na jutro juz bedzie do odbioru?
pozdro
Nawet jak nie odbiorę to na koniec i tak mam: odebrane przez użytkownika
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.