- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
rage13 pisze:mix tramal baclofen klonazepam i kodeina. przez tydzień przysypiałem. mam blizny na stopach bo usnułem na 12 może godzin bez poruszenia się i zrobiły mi się rany, bo pięty miałem na drewnianej części łóżka. ale okres zaliczam chyba do najbardziej zaćpanych w życiu i jeszcze może jak w miesiąc zjadłem 6 paczek klonów 2 mg. też zaćpany jak świnia a do tych klonów to nie pamiętam co tam mogło jeszcze być:)
drag pisze:Clonazepam (2mg) + Tramadol (300mg) + Kodeina (150mg) + 2 browary.
Hehe, super mix. Opiatowe rozluźnienie plus lekko absurdalny klimat Clonazepamu. Po paru godzinach tripu (2-3) poszliśmy z kumplem, który zarzucił takiego samego mixa, na drugi koniec miasta po kanapę, przynieśliśmy ją żeby sobie na niej poleżeć, nie za bardzo dało się z nami trzeźwo pogadać. Przyjemnie się paliło papierosa, faza trwała bardzo długo, z 10-12 godzin.
[Depresanty - Miksy]
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
jak bierzesz benzo do opio to spróbuj tak, jak tu piszą (bodajże na drugiej stronie) - wrzucasz oral jak już zejdzie Ci główna część działania tzn. zostanie sama sedacja
300-500mg tramadolu + 10mg diazepamu lub 2mg alprazolamu - nie mam wówczas problemów z zaśnięciem po tramadolu i cała faza się bardziej uspokaja - tramadol działa na mnie mocno stymulująco.
bardzo fajnie miksuje się również kodeina ze słabymi benzo - kodeina + Bromazepam choćby.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Dziś wypiłem przepłuczkę z 1/2kg klepliwego Bakallandu, do tego zjadłem 2g alprazolamu i po 4h dorzuciłem 300mg kodeiny. Bardzo sympatycznie spędziłem ten dzień.
Gdy je przeniknąć Zrozumienia błyskiem -
A czysty Rozum to upadek w Obłęd -
Lecz Większość - jak we Wszystkim -
Narzuca swoje Kategorie -
Przyjmij je - jesteś Normalny -
Odrzuć - czekają na Furiata
Kajdany i Kaftany
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.