Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Procentee pisze:
Po chuj udawać trzeźwego przy osobach, które się dobrze zna ;-) ?
Zna, ale niekoniecznie dobrze ;p Do tego wiesz, rozmowa teoretycznie trwa krócej, kiedy wszystko jest 'na szaro'. Pare zdań, słów i do widzenia
  • 24 / / 0
solówka podczas palenia i miec krzywy ryj jak wszyscy sa tzrezwi

picie wody po paaleniu lol
  • 50 / / 0
taa jak się napije po bakaniu to mi faza schodzi nie tak szybko jak po "słodkich wynalazkach" ale tak stopniowo,przypał wgl mi fazy nie zbija bardziej podkręca humor :D co tam jeszcze w sumie to zależy od Człowieka nie?;]
Skolekcjonowałem : Smart Shiva,Smart Shiva Blant + damiana,Mad Dog,Sensimilla,Rasta,Bobby Sense,Eden,Hammer,Czeszący Grzebień,Kolor,Tajfun,Ak-47,Git Roman <-- ogólnie wszystko się zmieniło (SYF)
  • 8 / 1 / 0
Spliff, jeśli ma się niską tolerancję na nikotynę %-D

Znajomy (palacz) i ja (helikopter po malutkiej ilości nikotyny) skręcaliśmy mj na dość casualową sesję, ale nie wzięliśmy suszu cbd do uzupełnienia skręta więc dosypaliśmy tytoniu.
Znajomy miał się zajebiście, ale ja: wymioty przy jakimkolwiek ruchu głowy, ciągle "spadająca" wizja, pisk w uszach, cięzkie kończyny, tachykardia, oraz uczucie jakbym wpadł do pokrzyw. I to tak przez cały trip.
Ale atmosfera luźna, więc żadnego stresu przynajmniej nie było %-D
  • 2050 / 337 / 0
Fuj, domyślam się że po tytoniu miałbym mega gastro-badtripa.
Dla mnie- telefon od/do rodziców na wejsciu 50%+ badtrip, chociaz z matka bakalem
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.