Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Procentee pisze:
Po chuj udawać trzeźwego przy osobach, które się dobrze zna ;-) ?
Zna, ale niekoniecznie dobrze ;p Do tego wiesz, rozmowa teoretycznie trwa krócej, kiedy wszystko jest 'na szaro'. Pare zdań, słów i do widzenia
  • 24 / / 0
solówka podczas palenia i miec krzywy ryj jak wszyscy sa tzrezwi

picie wody po paaleniu lol
  • 50 / / 0
taa jak się napije po bakaniu to mi faza schodzi nie tak szybko jak po "słodkich wynalazkach" ale tak stopniowo,przypał wgl mi fazy nie zbija bardziej podkręca humor :D co tam jeszcze w sumie to zależy od Człowieka nie?;]
Skolekcjonowałem : Smart Shiva,Smart Shiva Blant + damiana,Mad Dog,Sensimilla,Rasta,Bobby Sense,Eden,Hammer,Czeszący Grzebień,Kolor,Tajfun,Ak-47,Git Roman <-- ogólnie wszystko się zmieniło (SYF)
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.