Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
EPH 2h ->klon+bupra ~35 min ->alfa
  • 1680 / 269 / 0
Speedballe z buprą to jakiś kurwa żart :D
Największy przegryw na forum
  • 348 / 9 / 0
kazio1221 pisze:
robił ktoś wapo a-pvp z b-f?
vapo a-PVP + 4F-PVP + rozcierka 1:10 B-F na około 15mg alf i 20mg rozcierki, pomieszane i na dwa razy wapo. Eleganco. :gun:
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 742 / 12 / 0
lepsze speedballe z buprą niż trzeźwość ;]
  • 809 / 15 / 0
Próbował tu ktoś spidboli majka + metamf?
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1959 / 59 / 0
Lokian pisze:
Witam! Chciałbym jutro zrobić sobie pseudo speedballa, takiego żebym naprawdę wzniósł się pod niebiosa.
Do dyspozycji mam:
Kodeinę (moja optymalna dawka dla średniego ugrzania to 300mg, ale myślę w tym wypadku zapodać 450/600 - bo jak już mówiłem chcę poczuć moc i rozkosz a nie lajcik)
Pentedron
Etylofenidat
Alfa pvp
GBL
Flubromazepam
Etizolam (tolerka na benzo właściwie minimalna)
Aviomarin
MXE (ponoć wzmacnia kode jak dxm)

Tolerka na bk średnia - optymalna dawka penta to 150 + dorzutki po 1/1,5h

No i teraz jak to najlepiej zmiksować? Kiedy jaką substancje zarzucać? Jaką drogą podania? Nie boje się iv (chociaż nigdy nie walilem, ale spokojnie wiem co i jak, dużo czytałem). Proszę, aby ktoś doświadczony w tego typu mixach ułożył mi najlepszy możliwy układ. Mam duże doświadczenie z każdą tą substancją, osobno ( no oprócz alfy, która waliłem 2 razy i flubromka, którego nie walilem nigdy, no ale zwykłego bromka jak najbardziej)
Jedyne sensowne połączenie jakie widze to:
T+0:00 - 600mg kodeiny oral
T+0:00 - 2ml GBL oral
T+0:15 - zaczynasz waporyzować alfę %-D
T+1:00 - 2ml GBL i ciągle polewasz GBL i waporyzujesz alfę.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2652 / 385 / 0
Wracając do początku bo ktoś tam zaczął od miksu heroina + kokaina. Utarło się, że jest najlepszy i przebija inne speedballe. Punkt widzenia zależny jest jednak od punktu siedzenia.

Ja mogę z dobroci mego serduszka polecić wybitną mieszankę Heroina + Metamfetamina + Alprazolam w jednej pompce.
eis pisze:
Próbował tu ktoś spidboli majka + metamf?
Tak. Meta zdecydowanie przebija majkę i działanie jest bardziej spidujące. Potrzeba dużej dawki morfiny żeby je zrównoważyć.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
Thirteen pisze:
Lokian pisze:
Witam! Chciałbym jutro zrobić sobie pseudo speedballa, takiego żebym naprawdę wzniósł się pod niebiosa.
Do dyspozycji mam:
Kodeinę (moja optymalna dawka dla średniego ugrzania to 300mg, ale myślę w tym wypadku zapodać 450/600 - bo jak już mówiłem chcę poczuć moc i rozkosz a nie lajcik)
Pentedron
Etylofenidat
Alfa pvp
GBL
Flubromazepam
Etizolam (tolerka na benzo właściwie minimalna)
Aviomarin
MXE (ponoć wzmacnia kode jak dxm)

Tolerka na bk średnia - optymalna dawka penta to 150 + dorzutki po 1/1,5h

No i teraz jak to najlepiej zmiksować? Kiedy jaką substancje zarzucać? Jaką drogą podania? Nie boje się iv (chociaż nigdy nie walilem, ale spokojnie wiem co i jak, dużo czytałem). Proszę, aby ktoś doświadczony w tego typu mixach ułożył mi najlepszy możliwy układ. Mam duże doświadczenie z każdą tą substancją, osobno ( no oprócz alfy, która waliłem 2 razy i flubromka, którego nie walilem nigdy, no ale zwykłego bromka jak najbardziej)
Jedyne sensowne połączenie jakie widze to:
T+0:00 - 600mg kodeiny oral
T+0:00 - 2ml GBL oral
T+0:15 - zaczynasz waporyzować alfę %-D
T+1:00 - 2ml GBL i ciągle polewasz GBL i waporyzujesz alfę.
Całkiem przypadkowo natrafilem na ten mix który dzisiaj sobie sam wymyśliłem. Tylko ze juz od tygodnia jade 5meo mipt , B-K i w 4 dni 200ml najlepszego obecnie chyba gibla sribla. OStatnia noc nie spałem i chyba to spowodowało ze osłabiony byl ten mix albo jestem wyprany calkowicie z serotoniny...
ZAMIAST ALFY ktora wg mnie sie tu nie nadaje (przycmi wszystko szczeg wapo.) ja wzialem 200mg 3mmc snifem i potem kofeina (2l energy drinka) przez chwile mialem zajebisty stan ktory zbiedzilem dolewajac za szybko giblem. Potem niepotrzebnie sie naschizowalem opowiesciami ze mozna dostac depresji odechowej i caly czas myslalem zeby poprawnie oddychac %-D Uspokoilem sie dopiero jak wszedlem w dział 'max miks' i zobaczylem jak cienki bolek jestem :blush: - (mysle ze brak snu ostatniej nocy mial negatywne wplyw na ten mix ktory robilem od rana a potem jeszcze kosiłem trawe na duzym obszarze :-D ) zamiast alfy jakis euforyk albo malo 5 mabp albo metkat 2 paki. Na koniec jakies ziolka na sen, mi zostatla tylko mocna kanna...

Przypominam, że to nie dział sprzedawcy. Przypominam, również o pisaniu z zachowaniem zasad języka polskiego.
| 13 |
  • 809 / 15 / 0
Jak duża ilość majki do np 80mg metamf iv?
Drugie pytanie - próbował ktoś też metamf + oksykodon?
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 13 / / 0
Mam takie pytanko:
Jaka jest szansa na to, żeby przeżyć prawdziwy Speedball, nigdy wcześniej nie mając do czynienia z helem, ani koko?
Oczywiście w bardzo przemyślanych ilościach :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.