Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Głównie to słucham muzyki i oglądam filmy, podczas czego staram się przemyśleć aktualne problemy. Czasami też siadam do FL studio, ostatnio robię podkłady do rapu.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 216 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaś »
Ja najmilej wspominam dekszenie pewnej nocy, kiedy wyszedłem na miasto porobić zdjęcia (jakby ktoś chciał obczaić bloga to priv.). Poza tym fajnie było w ciemni, często też jak wracałem ze studiów (zaocznych) to zarzucałem na podróż (całe 200km więc mogłem przeżyć długiego tripa), siadałem sobie w pierwszym rzędzie z panoramicznym widokiem na autostradę i rozkoszowałem się. A jak w domu to przy kompie, przeważnie w dzień, obowiązkowo z muzyką. Ostatnio byłem na terapii... uzależnień, ledwo ogarnąłem.
Uwaga! Użytkownik jaś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dave123 »
naprawde nie wyobrażam sobie jako można cokolwiek robić na deksie, szczególnie siedzenie przed kompem albo choćby chodzenie
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
Siedzę teraz przy kompie na deksie haha heeelllyaaah!

Fajnie jest!
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Taniec jest zajebisty!!!
Mnie właśnie Kobita uczy tańczyć Jumpstyle'a przy nagraniu Neophyte-"Gabber Mafia"
Ciężarna a wymiata nieźle %-D
Taniec i pływanie to najlepsze co robiłem podczas tripu...
Koleszka ma mnie przewieźć kiedyś zdekszonego Yamahą R1 po pasie startowym i może go namówię, żeby dał się przejechać :diabolic:
Wtedy pewnie jazda na motocyklu będzie na 1-ym miejscu... Jeśli przeżyję hehe
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Beckett »
jeee fak jeee jamahaaa! dżżżżżżżżżżżżmmmm *tancze krakowiaka na moturze*
Tato! Otworz drzwi do cholery!
  • 1474 / 15 / 0
Beckett pisze:
jeee fak jeee jamahaaa! dżżżżżżżżżżżżmmmm *tancze krakowiaka na moturze*
Coś Ci się stało??
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Beckett »
Musiala by mi wyrosnac 3 reka, zebym mogl zajebac sobie facepalma w pelni wyrazajacego moje zazenowanie twoim pytaniem; bez kitu.

Chyba, ze zartowales..
Tato! Otworz drzwi do cholery!
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tyrada »
Oj weeeeź.... =_= Ja bym nie ryzykowała...
A btw. moja ulubiona rzecz: 450. Herbaciarnia. Sheeshka. Yerba Mate parzona 5 minut albo i dłużej. Taaaak.... <3.
Ćpak, nie ptak.
  • 1474 / 15 / 0
Beckett pisze:
Musiala by mi wyrosnac 3 reka, zebym mogl zajebac sobie facepalma w pelni wyrazajacego moje zazenowanie twoim pytaniem; bez kitu.

Chyba, ze zartowales..
A jak myślisz?
;-)
Po deksiwie zawsze fascynowała mnie prędkość czy to w autobusie, pociągu czy aucie...
A na motocyklu który rozwija blisko 260-290km/h i do 100 ma niecałe 3 sekundy to jest dopiero przeciążenie.
Ja na deksie bym go nie opanował ale chciałbym żeby mnie kolega na nim przewiózł. Tylko wcześniej trzeba się zabezpieczyć i to zajebiście (m.in. pampers...) %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.