Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Głównie to słucham muzyki i oglądam filmy, podczas czego staram się przemyśleć aktualne problemy. Czasami też siadam do FL studio, ostatnio robię podkłady do rapu.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 216 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaś »
Ja najmilej wspominam dekszenie pewnej nocy, kiedy wyszedłem na miasto porobić zdjęcia (jakby ktoś chciał obczaić bloga to priv.). Poza tym fajnie było w ciemni, często też jak wracałem ze studiów (zaocznych) to zarzucałem na podróż (całe 200km więc mogłem przeżyć długiego tripa), siadałem sobie w pierwszym rzędzie z panoramicznym widokiem na autostradę i rozkoszowałem się. A jak w domu to przy kompie, przeważnie w dzień, obowiązkowo z muzyką. Ostatnio byłem na terapii... uzależnień, ledwo ogarnąłem.
Uwaga! Użytkownik jaś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dave123 »
naprawde nie wyobrażam sobie jako można cokolwiek robić na deksie, szczególnie siedzenie przed kompem albo choćby chodzenie
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
Siedzę teraz przy kompie na deksie haha heeelllyaaah!

Fajnie jest!
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Taniec jest zajebisty!!!
Mnie właśnie Kobita uczy tańczyć Jumpstyle'a przy nagraniu Neophyte-"Gabber Mafia"
Ciężarna a wymiata nieźle %-D
Taniec i pływanie to najlepsze co robiłem podczas tripu...
Koleszka ma mnie przewieźć kiedyś zdekszonego Yamahą R1 po pasie startowym i może go namówię, żeby dał się przejechać :diabolic:
Wtedy pewnie jazda na motocyklu będzie na 1-ym miejscu... Jeśli przeżyję hehe
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Beckett »
jeee fak jeee jamahaaa! dżżżżżżżżżżżżmmmm *tancze krakowiaka na moturze*
Tato! Otworz drzwi do cholery!
  • 1474 / 15 / 0
Beckett pisze:
jeee fak jeee jamahaaa! dżżżżżżżżżżżżmmmm *tancze krakowiaka na moturze*
Coś Ci się stało??
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Beckett »
Musiala by mi wyrosnac 3 reka, zebym mogl zajebac sobie facepalma w pelni wyrazajacego moje zazenowanie twoim pytaniem; bez kitu.

Chyba, ze zartowales..
Tato! Otworz drzwi do cholery!
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tyrada »
Oj weeeeź.... =_= Ja bym nie ryzykowała...
A btw. moja ulubiona rzecz: 450. Herbaciarnia. Sheeshka. Yerba Mate parzona 5 minut albo i dłużej. Taaaak.... <3.
Ćpak, nie ptak.
  • 1474 / 15 / 0
Beckett pisze:
Musiala by mi wyrosnac 3 reka, zebym mogl zajebac sobie facepalma w pelni wyrazajacego moje zazenowanie twoim pytaniem; bez kitu.

Chyba, ze zartowales..
A jak myślisz?
;-)
Po deksiwie zawsze fascynowała mnie prędkość czy to w autobusie, pociągu czy aucie...
A na motocyklu który rozwija blisko 260-290km/h i do 100 ma niecałe 3 sekundy to jest dopiero przeciążenie.
Ja na deksie bym go nie opanował ale chciałbym żeby mnie kolega na nim przewiózł. Tylko wcześniej trzeba się zabezpieczyć i to zajebiście (m.in. pampers...) %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.