Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
dawkowania nie wypisała-mam brać jak najmniej w razie bólu-nie chciał bym złapać bana ;-)
opowiem że narzekałem farmaceutce na koszt tego zaldiaru i doradziła żeby mi lekarz wypisał tramal(bo tanszy)i ewentualnie dokupić do tego jakiś apap-myśle że sie uda.I mam nadzieje że znowu mojej karty pielegniarka nie doniesie do gabinetu i Pani dr.bedzie sie musiała sama fatygować do rejestracji-a ja znowu zostane sam na sam z plikiem recept i pieczątką :-D
a dobrej rady zawsze chętnie wysłucham
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
z braku laku sieklem 6 x 37mg bo juz nic nie mam
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1384 / 14 / 0
zawsze coś ;-)
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
desperacja- zaldiar iv. Ostatnie 8 sztuk : (
love wd

yo, ninja, go !
  • 438 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: koljaczek »
zawsze coś ;-)

dokładnie zawsze coś ja za małolato kroiłem te tabsym starszemu miał na kręgosłup przepisane .

teraz mi pani neurolog wypisuje je na migrene :P
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 1384 / 14 / 0
a mi na symulowane bóle kregosłupa:) fajna jest raz nawet wyszla do rejestracjii bo mojej karty nioe donieśli i zostawila mnie z pieczątką i plikiem recept %-D w tym tygodniu do niej ide będę ja krecił na trama bo taniej wychodzi-oby znowu mojej karty nie przynieśli...
  • 537 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tosigot »
Bawicie sie w ekstrakcje :P
Nie lepiej zajebać sobie 600mg ACC 30 minut przed parasyfowaniem ?

Sam już wyszedłem troche z trampka i teraz robi mnie 5 zalidarków 1 tabletka acc 600mg i 3 taby lexotanu 6mg :)
Nullius in verba
  • 142 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CzarnaMewa »
Dzisiejsza niedziela była wyjątkowo fajna. Moja mama ostatnio chorowała na nerki i zostało 6 talbetek Zaldiaru w apteczce. Tak sie na nie czaiłam bałam sie je podwędzić ale dzisiaj wzięła mnie ochota na lekką fazkę. No nie pożałowałam sobie zjadłam te 6 piks + 4 baclofeny i popiłam piwkiem. Oczywiście oddzieliłam paracetamol jako tako. Tak szczerze to była pierwsza taka mieszanka z baclofenem ja za często nie kombinuje nic z tabletkami może tak raz na 3-4 miesiące. Mieszanka się udała czuje się w miarę ''przyzwoicie" hehe :). Do tego sobie zapaliłam ze znajomymi parę lufek i jest OK. Nikt nic oczywiście nie wie o tym moim eksperymencie bo takimi rzeczami to sie nie powinno chwalić. Ale myślę że na tym forum nie mam sie czego wstydzić bo w porównaniu do wielu innych użytkowników na pewno należę do tych bardziej grzecznych hehe.

Teraz mnie jakoś mdli i ogólnie czuje sie troche dziwacznie cięzko mi się oddycha i mam taką ciężką głowe. Myśle że do lata mi wystarczy już środków farmakologicznych.
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ile masz lat dziecko? O tej porze jeszcze nie spisz!? To ja twoja mama, ktora cierpi z powodu bolu nerek, a ty mala suko mi ostatnie Zaldiare podjebalas! Bede musiala isc teraz po morfine do lekarza, a tobie zablokowac [H] albo zabrac kompa, bo stalas sie niestety dzieckiem neo. Jestesmy z ojcem w szoku po tym co sie stalo. Cpuny, co robic? Do poradni z takim pojebanym dzieckiem czy co radzicie? MATKA.
  • 142 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CzarnaMewa »
O ty Gargamelu ale miły jesteś jak holera. Ale reakcja mamy pewnie była by podobna
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.