Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
opowiem że narzekałem farmaceutce na koszt tego zaldiaru i doradziła żeby mi lekarz wypisał tramal(bo tanszy)i ewentualnie dokupić do tego jakiś apap-myśle że sie uda.I mam nadzieje że znowu mojej karty pielegniarka nie doniesie do gabinetu i Pani dr.bedzie sie musiała sama fatygować do rejestracji-a ja znowu zostane sam na sam z plikiem recept i pieczątką :-D
a dobrej rady zawsze chętnie wysłucham
mam w kieszeni klonazepam.
yo, ninja, go !
dokładnie zawsze coś ja za małolato kroiłem te tabsym starszemu miał na kręgosłup przepisane .
teraz mi pani neurolog wypisuje je na migrene :P
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Nie lepiej zajebać sobie 600mg ACC 30 minut przed parasyfowaniem ?
Sam już wyszedłem troche z trampka i teraz robi mnie 5 zalidarków 1 tabletka acc 600mg i 3 taby lexotanu 6mg :)
Teraz mnie jakoś mdli i ogólnie czuje sie troche dziwacznie cięzko mi się oddycha i mam taką ciężką głowe. Myśle że do lata mi wystarczy już środków farmakologicznych.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.