Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
opowiem że narzekałem farmaceutce na koszt tego zaldiaru i doradziła żeby mi lekarz wypisał tramal(bo tanszy)i ewentualnie dokupić do tego jakiś apap-myśle że sie uda.I mam nadzieje że znowu mojej karty pielegniarka nie doniesie do gabinetu i Pani dr.bedzie sie musiała sama fatygować do rejestracji-a ja znowu zostane sam na sam z plikiem recept i pieczątką :-D
a dobrej rady zawsze chętnie wysłucham
mam w kieszeni klonazepam.
yo, ninja, go !
dokładnie zawsze coś ja za małolato kroiłem te tabsym starszemu miał na kręgosłup przepisane .
teraz mi pani neurolog wypisuje je na migrene :P
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Nie lepiej zajebać sobie 600mg ACC 30 minut przed parasyfowaniem ?
Sam już wyszedłem troche z trampka i teraz robi mnie 5 zalidarków 1 tabletka acc 600mg i 3 taby lexotanu 6mg :)
Teraz mnie jakoś mdli i ogólnie czuje sie troche dziwacznie cięzko mi się oddycha i mam taką ciężką głowe. Myśle że do lata mi wystarczy już środków farmakologicznych.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.