Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1338 / 269 / 0
wczorajBaltimore pisze:
Jak długo płynęły z Was te siódme poty?
pregabalina dziala bezposrednio uspakajajaco, wiec organizm musi sie na nowo nauczyc produkcje wewnetrznych uspokajaczy (jest jakies madra nazwa tego) - tydzien dwa liczac oczywiscie tylko ten okres:
Spoiler:
jak jest bliski zeru
+ pregaba miesza też w plynach ustrojowych (zatrzymuje?),
ALE to raczej chodzi o nauczenie sie na nowo dzialac wewnetrzną gabą czy czym tam

wczoraj1969rocznik pisze:
Jak to możliwe, że nie porobił mnie porządnie 2,1 grama???
bo wzieles za duzo - jakbys jebnal z 600-1 to by cie fajnie porobilo prędzej
to nie dziala im wiecej tym lepiej, albo przynajmniej nie zawsze i trzeba wylosowac dzien w przypadku pregabaliny %-D ch wie czemu

to moje opinie, tzn. z tego forum wziete
  • 599 / 80 / 0
Dzięki, @hubii. Będę walczył z kurwą i dawał znać. Wcześniej w życiu odstawiałem CT, ale po krótszych okresach brania, w młodszym wieku i maksymalnie 1,6 g. I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 997 / 240 / 0
@hubii

Kurrrwa, jak dobrze mądrego posłuchać!

Na mojej tolerce 300mg wrzuciłem dzisiaj 2,1g żeby zaszumiało, a tu jeb! Silna potrzeba snu. 3h później brak działania.
  • 1338 / 269 / 0
wczorajBaltimore pisze:
I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
wez paracetamol albo ibuprom i po klopocie... 🤙🤙
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.