Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
21 marca 2026Baltimore pisze: Jak długo płynęły z Was te siódme poty?
+ pregaba miesza też w plynach ustrojowych (zatrzymuje?),
ALE to raczej chodzi o nauczenie sie na nowo dzialac wewnetrzną gabą czy czym tam
21 marca 20261969rocznik pisze: Jak to możliwe, że nie porobił mnie porządnie 2,1 grama???
to nie dziala im wiecej tym lepiej, albo przynajmniej nie zawsze i trzeba wylosowac dzien w przypadku pregabaliny
to moje opinie, tzn. z tego forum wziete
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Kurrrwa, jak dobrze mądrego posłuchać!
Na mojej tolerce 300mg wrzuciłem dzisiaj 2,1g żeby zaszumiało, a tu jeb! Silna potrzeba snu. 3h później brak działania.
21 marca 2026Baltimore pisze: I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).