Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
21 marca 2026Baltimore pisze: Jak długo płynęły z Was te siódme poty?
+ pregaba miesza też w plynach ustrojowych (zatrzymuje?),
ALE to raczej chodzi o nauczenie sie na nowo dzialac wewnetrzną gabą czy czym tam
21 marca 20261969rocznik pisze: Jak to możliwe, że nie porobił mnie porządnie 2,1 grama???
to nie dziala im wiecej tym lepiej, albo przynajmniej nie zawsze i trzeba wylosowac dzien w przypadku pregabaliny
to moje opinie, tzn. z tego forum wziete
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Kurrrwa, jak dobrze mądrego posłuchać!
Na mojej tolerce 300mg wrzuciłem dzisiaj 2,1g żeby zaszumiało, a tu jeb! Silna potrzeba snu. 3h później brak działania.
21 marca 2026Baltimore pisze: I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
Czuję, że działa nieco słabiej. Nie wiem, być może to też subiektywne, związane z nastrojem, okolicznościami, ale pytanie -
- czy mogła się pojawić tolerancja?
- czy mogę wrócić do stanu mniej więcej początkowego (nie mówię o tych "magicznych" pierwszych razach, ale po prostu l standardzie
- na ile odstawić?
Dzięki!
11 kwietnia 2026Lokojiook0 pisze: Mam pytanie - biorę pregabalinę rekreacyjnie, dawki 525/600mg- max. raz w tygodniu i max. z jedną dwutygodniową przerwą w miesiącu.
Czuję, że działa nieco słabiej. Nie wiem, być może to też subiektywne, związane z nastrojem, okolicznościami, ale pytanie -
- czy mogła się pojawić tolerancja?
- czy mogę wrócić do stanu mniej więcej początkowego (nie mówię o tych "magicznych" pierwszych razach, ale po prostu l standardzie
- na ile odstawić?
Dzięki!
Ćpanie się po prostu nudzi.
Dojrzałeś
Mam przepisane 2x300 na dobe. Od długiego czasu zażywam 600 raz na dwa dni: drogiego dnia czasem czując potrzebę zaznaczyć pregabaline to zażywam 25-100mg.
Jestem bardzo zadowolony z działania leku. Czuję roku różnice 25mg.
Proszę o pomoc.
Chcę otrzymywać wsparcie i rozpiskę schodzenia z dawki 600mg. Czyli konkretne dni z redukcją o 25mg progowe dół....
Pracuje i muszę utrzymać się
-
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.