Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1341 / 269 / 0
21 marca 2026Baltimore pisze:
Jak długo płynęły z Was te siódme poty?
pregabalina dziala bezposrednio uspakajajaco, wiec organizm musi sie na nowo nauczyc produkcje wewnetrznych uspokajaczy (jest jakies madra nazwa tego) - tydzien dwa liczac oczywiscie tylko ten okres:
Spoiler:
jak jest bliski zeru
+ pregaba miesza też w plynach ustrojowych (zatrzymuje?),
ALE to raczej chodzi o nauczenie sie na nowo dzialac wewnetrzną gabą czy czym tam

21 marca 20261969rocznik pisze:
Jak to możliwe, że nie porobił mnie porządnie 2,1 grama???
bo wzieles za duzo - jakbys jebnal z 600-1 to by cie fajnie porobilo prędzej
to nie dziala im wiecej tym lepiej, albo przynajmniej nie zawsze i trzeba wylosowac dzien w przypadku pregabaliny %-D ch wie czemu

to moje opinie, tzn. z tego forum wziete
  • 615 / 82 / 0
Dzięki, @hubii. Będę walczył z kurwą i dawał znać. Wcześniej w życiu odstawiałem CT, ale po krótszych okresach brania, w młodszym wieku i maksymalnie 1,6 g. I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 1020 / 244 / 0
@hubii

Kurrrwa, jak dobrze mądrego posłuchać!

Na mojej tolerce 300mg wrzuciłem dzisiaj 2,1g żeby zaszumiało, a tu jeb! Silna potrzeba snu. 3h później brak działania.
  • 1341 / 269 / 0
21 marca 2026Baltimore pisze:
I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
wez paracetamol albo ibuprom i po klopocie... 🤙🤙
Spoiler:
  • 904 / 497 / 0
Ja już nawet nie zarzucam większych dawek, bo będąc na dawce 1.2 grama dziennie nie widzę sensu %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 2 / / 0
Mam pytanie - biorę pregabalinę rekreacyjnie, dawki 525/600mg- max. raz w tygodniu i max. z jedną dwutygodniową przerwą w miesiącu.

Czuję, że działa nieco słabiej. Nie wiem, być może to też subiektywne, związane z nastrojem, okolicznościami, ale pytanie -

- czy mogła się pojawić tolerancja?
- czy mogę wrócić do stanu mniej więcej początkowego (nie mówię o tych "magicznych" pierwszych razach, ale po prostu l standardzie
- na ile odstawić?

Dzięki!
  • 4 / / 0
Szczerze to nie wiem jak długi okres czasu od pierwszego wziecia musiałby minąć żeby prega walnęła jak za pierwszym razem. Mam stałą dawkę 150 mg codziennie czasem dorzucam.
  • 904 / 497 / 0
11 kwietnia 2026Lokojiook0 pisze:
Mam pytanie - biorę pregabalinę rekreacyjnie, dawki 525/600mg- max. raz w tygodniu i max. z jedną dwutygodniową przerwą w miesiącu.

Czuję, że działa nieco słabiej. Nie wiem, być może to też subiektywne, związane z nastrojem, okolicznościami, ale pytanie -

- czy mogła się pojawić tolerancja?
- czy mogę wrócić do stanu mniej więcej początkowego (nie mówię o tych "magicznych" pierwszych razach, ale po prostu l standardzie
- na ile odstawić?

Dzięki!
Po prostu mozg już wie czego się spodziewać.
Ćpanie się po prostu nudzi.
Dojrzałeś %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1 / / 0
Siemka, to mój pierwszy post i proszę odpowiedzieć - moje życie jest podyktowane przez magika i ten specyfik.

Mam przepisane 2x300 na dobe. Od długiego czasu zażywam 600 raz na dwa dni: drogiego dnia czasem czując potrzebę zaznaczyć pregabaline to zażywam 25-100mg.

Jestem bardzo zadowolony z działania leku. Czuję roku różnice 25mg.

Proszę o pomoc.

Chcę otrzymywać wsparcie i rozpiskę schodzenia z dawki 600mg. Czyli konkretne dni z redukcją o 25mg progowe dół....

Pracuje i muszę utrzymać się

-
  • 172 / 18 / 0
Jest sens to używać doraźnie? W sensie nie na codzień? Jedyna wada tego leku to ogłupienie okropne które utrzymuje się cały czas podczas brania leku albo na parę dni po zażyciu doraźnym, ma ktoś na to sposób?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.