- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
edit: zjadłem jeszcze 10mg zolpidemu i spaliłem jointa, spoko mix zwłaszcza, że wcześniej brałem alpre
07 października 2025lufa696996 pisze: Witam.
Podbijam kodeinę prometazyną. Doszedłem już do 200mg prometazyny przy 600mg kody. Jakoś klepie. Ale dupy nie urywa. Mam pytanie. Ile najwięcej prometazyny mogę użyć jednorazowo do podbicia działania 600mg kody?
Planuje taki mix:
870mg kody
90mg DXM
300mg 3cmc oral
2x Apap noc
Dodam, że kode biorę od 2 tygodni jakoś, nie codziennie, i tak z prób od 300mg dobiłem do 900mg i robi mnie tak okej ale nie jakoś mega. Wydaje mi sie, ze to przez ssri. I pytanie, w jakiej kolejności zarzucać? Oraz czy przy podbiciu DXM tej kody nie będzie jej za dużo?
03 lutego 2026Krypciarz pisze: Hej,
Planuje taki mix:
870mg kody
90mg DXM
300mg 3cmc oral
2x Apap noc
Dodam, że kode biorę od 2 tygodni jakoś, nie codziennie, i tak z prób od 300mg dobiłem do 900mg i robi mnie tak okej ale nie jakoś mega. Wydaje mi sie, ze to przez ssri. I pytanie, w jakiej kolejności zarzucać? Oraz czy przy podbiciu DXM tej kody nie będzie jej za dużo?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).