- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
edit: zjadłem jeszcze 10mg zolpidemu i spaliłem jointa, spoko mix zwłaszcza, że wcześniej brałem alpre
07 października 2025lufa696996 pisze: Witam.
Podbijam kodeinę prometazyną. Doszedłem już do 200mg prometazyny przy 600mg kody. Jakoś klepie. Ale dupy nie urywa. Mam pytanie. Ile najwięcej prometazyny mogę użyć jednorazowo do podbicia działania 600mg kody?
Planuje taki mix:
870mg kody
90mg DXM
300mg 3cmc oral
2x Apap noc
Dodam, że kode biorę od 2 tygodni jakoś, nie codziennie, i tak z prób od 300mg dobiłem do 900mg i robi mnie tak okej ale nie jakoś mega. Wydaje mi sie, ze to przez ssri. I pytanie, w jakiej kolejności zarzucać? Oraz czy przy podbiciu DXM tej kody nie będzie jej za dużo?
03 lutego 2026Krypciarz pisze: Hej,
Planuje taki mix:
870mg kody
90mg DXM
300mg 3cmc oral
2x Apap noc
Dodam, że kode biorę od 2 tygodni jakoś, nie codziennie, i tak z prób od 300mg dobiłem do 900mg i robi mnie tak okej ale nie jakoś mega. Wydaje mi sie, ze to przez ssri. I pytanie, w jakiej kolejności zarzucać? Oraz czy przy podbiciu DXM tej kody nie będzie jej za dużo?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".