- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
edit: zjadłem jeszcze 10mg zolpidemu i spaliłem jointa, spoko mix zwłaszcza, że wcześniej brałem alpre
07 października 2025lufa696996 pisze: Witam.
Podbijam kodeinę prometazyną. Doszedłem już do 200mg prometazyny przy 600mg kody. Jakoś klepie. Ale dupy nie urywa. Mam pytanie. Ile najwięcej prometazyny mogę użyć jednorazowo do podbicia działania 600mg kody?
Planuje taki mix:
870mg kody
90mg DXM
300mg 3cmc oral
2x Apap noc
Dodam, że kode biorę od 2 tygodni jakoś, nie codziennie, i tak z prób od 300mg dobiłem do 900mg i robi mnie tak okej ale nie jakoś mega. Wydaje mi sie, ze to przez ssri. I pytanie, w jakiej kolejności zarzucać? Oraz czy przy podbiciu DXM tej kody nie będzie jej za dużo?
dzisiajKrypciarz pisze: Hej,
Planuje taki mix:
870mg kody
90mg DXM
300mg 3cmc oral
2x Apap noc
Dodam, że kode biorę od 2 tygodni jakoś, nie codziennie, i tak z prób od 300mg dobiłem do 900mg i robi mnie tak okej ale nie jakoś mega. Wydaje mi sie, ze to przez ssri. I pytanie, w jakiej kolejności zarzucać? Oraz czy przy podbiciu DXM tej kody nie będzie jej za dużo?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?