Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Dużo o tym czytałem, znam efekty uboczne ale jakie grzyby na start polecacie? Kupujecie gotowe suszone czy przykładowo growkity do hodowli? Jeżeli growkit - to jaki?
Na start myślałem o Golden Teacher lub APE...
http://psilosophy.info/kalkulator_dozow ... zybow.html
Liczy dosyć dobrze. Poza tym, już ktoś Ci o tym pisał kilka postów wcześniej, więc śmiało tego kalku możesz używać.
Traktuj go jako skarbnica wiedzy, w zakresie od 70 do 80%. Pełnej pewności nie ma nigdy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Wychodowałem sobie Golden Teachera i kilka razy tripowałem.
5g to już granica przedawkowania po której dzieją się złe rzeczy.
Najlepiej trochę mniej i muzyka jeśli robi się to solo.
Idzspac11, możliwe, że Ciebie heroic dose przytłacza, jednak pamiętajmy, że na Zachodzie terapia psychodeliczna opiera się na wysokich dawkach, które odpowiadają właśnie 5g suszonych cubenów. Skończyłem chwilę temu "Czy psychodeliki uratują świat" Lorenca i tam Dennis McKenna stwierdził nawet, że mianem "heroic dose" należałoby nazywać dawki rzędu 10 gramów suszonych grzybów, bo piątka to już terapeutyczny standard.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.