Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
@hval na spokojnie nie spieszy mi się ale zbieram sie do nich od roku, ale wydarzyły sie te sytuacje z mj i no nie wiem jak to zadziała na mnie teraz ale ogólnie DXM,KODEINE biore to nie mam krzywych faz, jak brałem xanax to normalnie jarałem i było git.
  • 213 / 38 / 0
Teraz to możesz się załapać na sezon bo się zaczął, wysuszyć i przetrzymać do odpowiedniej okazji
  • 1 / / 0
Cześć! Jako amator chcę zacząć przygodę z psylocybiną i chce wiedzieć jak zacząć?

Dużo o tym czytałem, znam efekty uboczne ale jakie grzyby na start polecacie? Kupujecie gotowe suszone czy przykładowo growkity do hodowli? Jeżeli growkit - to jaki?

Na start myślałem o Golden Teacher lub APE...
  • 36 / 3 / 0
Czy mikrodawkowanie grzybów wpłynie w znaczny sposób na przyjęcie kwasa? Czy zachodzi tolerancja krzyżowa pomiędzy substancjami?
  • 3481 / 738 / 9
Tak. Z tym, że jak zażyjesz dawkę tripową LSD to receptory i tak będą uderzone mocno. Czy długie i intensywne to mikrodawkowanie było to też gra rolę. Z jednej strony to może być niezły sposób na uniknięcie badtripu. Takie niewielkie zdownregulowanie receptorów i przygotowanie gruntu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 4410 / 705 / 2117
@kuba091 tutaj masz kalkulator.

http://psilosophy.info/kalkulator_dozow ... zybow.html

Liczy dosyć dobrze. Poza tym, już ktoś Ci o tym pisał kilka postów wcześniej, więc śmiało tego kalku możesz używać.
Traktuj go jako skarbnica wiedzy, w zakresie od 70 do 80%. Pełnej pewności nie ma nigdy.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 36 / 3 / 0
Mikrodawkowanie od 0,17 do 0,25 trwające około miesiąca. Czyli dawka, 2 dni przerwy albo 3 dni przerwy i potem znowu dawka itd.
  • 3481 / 738 / 9
To w zależności czy chcesz być bardziej zaskoczony, czy mieć amortyzację tripu to zrób sobie dłuższą przerwę albo krótszą.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1455 / 596 / 0
Po ostatnich perturbacjach mialem pewne watpliwosci ale nie zrezygnuje z calej kariery przez 1 BT - bez przesady . Poszlo wiec 2.5g na glowe w towarzystwie setting typu posiadowka wyszlo bardzo milo chociaz czasami trzeba przemoc chec polozenia sie i jakos pociagnac konwersacje . Po 4h na spacerze dalej dosyc mocno bujalo ale wizuale juz wygasaly powoli . W trakcie seksu o dziwo utrudnione dojscie w ogole odczucia niekonwencjonalne . Nastepnego ranka blogi leniwy afterglow .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1 / 1 / 0
Najwqżniejsze to nie za dużo.

Wychodowałem sobie Golden Teachera i kilka razy tripowałem.

5g to już granica przedawkowania po której dzieją się złe rzeczy.

Najlepiej trochę mniej i muzyka jeśli robi się to solo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.