Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1663 / 301 / 0
Nie brałem w takich formułach, ale tabsowy tramadol to cud, miód i maliny, pod warunkiem nie przeskoczenia progu padaczkowego :emo:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 5836 / 1208 / 43
Dostałem trochę trampka. Zjadłem 400 mg wczoraj. Nic ciekawego. Ale wstałem rano jak po dropsie. Podbiło serotoninę, co nie >?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2538 / 215 / 0
Dokładnie, chociaż ja nigdy nie miałem problemów na 2 dzień po tramcu. Jeśli Ci niepotrzebny ten trampek, bardzo chętnie go przyjmę ;)
  • 574 / 10 / 0
co ma takiego tramadol w sobie ze dziala aktywizujaco? wczoraj nie spalem w ogole, zrobilem duzo rzeczy za ktore nigdy mi sie nie chcialo wziac na SSRI/GBL/Benzo. Benzo uzaleznienie, odstaiwam powoli, GBL tez - chociaz po nim mam ochote cos robic przez jakas godzine, pozniej juz mi sie odechwiewa. ssri standardowo. a jak wrzuce tramal to mam chec, brak tej anhedonii, jak wezme wiecej to nie musze brac gbla/benzo - albo co najwyzej 1/5 tego co biore codziennie bez trama i na nim mozna odstawiac benzo czy gbla.
  • 2538 / 215 / 0
Sertotonina i noradrenalina :) Mam podobnie, gdy biore tramca to nic innego, a na nim chce mi się działać jak po niczym innym.
  • 574 / 10 / 0
to musialbym zaczac brac wenlafaksyne bo dziala na serotonine i neoadrealine. teraz biore 20mg paroksetyny. lub dolozyc wenlafaksyne do paroksetyny. jeszcze mianseryna pozostaje, ale dziala na dopamine a to mi nie sluzy. musze byc uspokojony jak najbardziej
  • 4 / / 0
Mam pytanie, da radę dorzucić trampka po zejściu z kody czy pomysł głupi i nieekonomiczny?
  • 262 / 8 / 0
Pomysł oczywiście nieekonomiczny, bo lepiej zjeść narkotyka raz na tydzień, ale przeciwwskazań nie ma :cheesy:

E: zależy też od dawkowania
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 4 / / 0
W sumie to jeszcze nie jest ze mną tak źle, odczekam
Przymierzam się do tramca drugi raz po 300mg i według mnie działał na granicy placebo (łykam sporadycznie więc pomijam tolerkę) i zastanawiam się czy jest sens bezpiecznego wrzucenia 450 bez klona których obecnie nie posiadam i raczej posiadać nie będę
  • 811 / 5 / 6
Aż dziwne że taka dawka na Ciebie nie zadziałała, skoro nie masz tolerancji. Ja na Tramal pamiętam byłem tak wyczulony, że dawka 100mg bez tolerki robiła mnie aż za mocno.

Swoją drogą, kolega po leczeniu ma trochę trampka, szkoda tylko że nikt go wziąć nie chcę ;)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.