xanax działa najfajniej?
Dzisiejszy wrzut 0,5mg Afobamu mnie bardzo zaskoczył. Wczoraj na sen zjadłem 100mg chlorprothixenu tak więc od rana czułem się jeszcze od tego senny, ale nękał mnie jakis niepokój i wogóle ciśnienie na wrzut czegoś (możliwe, że to od samej świadomości posiadania Afobamu w szafce;) I jak już wspomniałem 0,5mg pod język i tym razem Afobam zadziałał ekstra. W miejsce niepokoju pojawiła się miła chęć do działania, nastrój świetny, działanie antydepresyjne BARDZO wyraźnie zaznaczone, znikła senność. Słuchanie muzyki sprawia mi dużą przyjemność. Tym razem Afobam zadzialał praktycznie tak samo jak Xanax.
melon27 pisze:to jak to jest z tymi różnicami między xanaxem, afobamem, zomirenem?
xanax działa najfajniej?
kowalskii jest to chwilowy ekekt, a na dłuższą mete uzależnienie i zdecydowanie paro jak sie rozkreci to ma bardzo dobre działanie przeciwlękowe
Taka tylko obserwacja, wsadziłem do pyska, zamyśliłem się na chwilę i została tylko gorzka piana.
Różnicy w działaniu nie czuję, zomirenu nigdy nie jadłem, jest niekoszerny, bo nie w słoiku, alpra nie w słoiku jest zła, nie ma dobrej energii której nabiera przez noszenie w kieszeni przy jajach, nabiera mocy...
Nigdy alpry z alko
tinos pisze:(...)Nigdy alpry z alko
Sam wczoraj wypiłem 8 bro + 10mg Alproxu :) ...czy przedwczoraj, nieważne, podbiłem do szpitala (wypisał mi alprox 3 dni wcześniej jakoś) ze ściemą, że mi lekarz złą recke wypisał... odpowiedź? "lekarz będzie w poniedziałek" : OOOOOO co kurwa? szpital i brak lekarza? kpiny, no ale huj tinos zaszalał :cheesy:
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.