Ciekawe, ze biorac wtedy tego kwasa, nie liczylem na jakies spektakularne efekty. Po prostu chcialem na zlosc samemu sobie , po tylu niesprzespanych nockach , «zniszczyc» sie na koniec jeszcze kwasem, bo wszystko bylo mi juz wtedy obojetne.
Skutek byl taki, ze nie ciagnelo mnie do alko ani dragow przez 4 miesiace.
Aktualnie , dzieki notorycznemu speedowaniu , stalem sie obojetny na wiekszosc spraw i wydarzen, jak rowniez na innych ludzi i ich opinie.
Jak dla mnie , super korzysc z brania
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Niekoniecznie narkotyki z definicji, choc definicja ta jest bardzo popierdolona IMO, ale
1p-LSD, ashwagandha, l-teanina i sport pomogly mi w zwalczeniu nalogu stymulantowego w pewnym sensie. polaczonego z waleniem konia.
Takze w powrocie motywacji i usmiechu.
Przede wszystkim minely mnie chetki do stimow i powrocily normalne mysli.
Ile mg brałeś?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.