Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 365 / 0
Ja również zle wspominam chlorprotiksen.. czlowiek rano jest w pol przytomny jak pijany dosłownie
  • 104 / 10 / 0
Siema. Skończył mi się ketrel na spanie ,ale mam chlorprothixen ;) tylko jaki jest przelicznik? Ketrelu biore 400
  • 236 / 73 / 2
@RobertoSS 533.33mg. taki jest przelicznik. chociaż radziłbym zastosowanie na sam początek raczej niższych dawek ;) https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4960429/

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 104 / 10 / 0
Czyli wiecej trzeba tego brac. To by sie zgadzało bo zjadlem wczoraj 4x15 chlorprothixenu +200 ketrel i standardowo miansa i doksepin - i słabo spałem. 4:30 pobudka,ale mam teraz trochę stresów i to może dlatego. Nie podchodzi mi ten chlor i dziś przezornie wzialem 60 miansy zamiast tego.
  • 1487 / 91 / 2
Ja za młodu to żarłem po nocach z MDMA 50 mg usypiało to następnego dnia trup z człowieka.
action movie:gun:
  • 1487 / 91 / 2
Zjadłem 50 gram fenobarbitalu I 1 gram prymidonu mogę przemieszać z tym lekiemiem?
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.