14 stycznia 2021TrailerParkBoys pisze: @esios
Jak bierzesz paro. to kodeina nie będzie działała
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Gorzej, że jakby osłabia działanie paro, tak że depresja zaczyna wychodzić na wierzch...
Naprawdę nie potrafię sobie odpowiedzieć, czy to się opłaca, mimo że stosowałam ten miks już ze sto razy. Tylko że zawsze miałam dużo bardziej wyjebaną tolerkę, niż teraz.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
z fartem
Odnośnie problemów z brzusiem, to opis doprawdy szczegółowy. Oczywiście, współczuję. Jednak pijąc teraz piwko i przeczytawszy to, zaczęło mnie zastanawiać czy na forach o innej tematyce także znajdzie się takie przemyślenia. Jest to jeden ze skutków ubocznych, które doskwierają większości nałogowych ćpunów. Część związana z paracetamolem mnie zainteresowała.
Jeśli kto podatny na dxmy, to reszty odczynników nie poczuje na satysfakcjonującym poziomie.
Ciekawe, że przy próbie odstawienia pojawia się dziwne uczucie - mianowicie odczuwam kilku sekundowe fale w głowie, jakby nagły napływ krwi, lub coś w tym stylu. Czy ktoś z was miał podobnie?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.