14 stycznia 2021TrailerParkBoys pisze: @esios
Jak bierzesz paro. to kodeina nie będzie działała
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Gorzej, że jakby osłabia działanie paro, tak że depresja zaczyna wychodzić na wierzch...
Naprawdę nie potrafię sobie odpowiedzieć, czy to się opłaca, mimo że stosowałam ten miks już ze sto razy. Tylko że zawsze miałam dużo bardziej wyjebaną tolerkę, niż teraz.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
z fartem
Odnośnie problemów z brzusiem, to opis doprawdy szczegółowy. Oczywiście, współczuję. Jednak pijąc teraz piwko i przeczytawszy to, zaczęło mnie zastanawiać czy na forach o innej tematyce także znajdzie się takie przemyślenia. Jest to jeden ze skutków ubocznych, które doskwierają większości nałogowych ćpunów. Część związana z paracetamolem mnie zainteresowała.
Jeśli kto podatny na dxmy, to reszty odczynników nie poczuje na satysfakcjonującym poziomie.
Ciekawe, że przy próbie odstawienia pojawia się dziwne uczucie - mianowicie odczuwam kilku sekundowe fale w głowie, jakby nagły napływ krwi, lub coś w tym stylu. Czy ktoś z was miał podobnie?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.