14 stycznia 2021TrailerParkBoys pisze: @esios
Jak bierzesz paro. to kodeina nie będzie działała
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Gorzej, że jakby osłabia działanie paro, tak że depresja zaczyna wychodzić na wierzch...
Naprawdę nie potrafię sobie odpowiedzieć, czy to się opłaca, mimo że stosowałam ten miks już ze sto razy. Tylko że zawsze miałam dużo bardziej wyjebaną tolerkę, niż teraz.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
z fartem
Odnośnie problemów z brzusiem, to opis doprawdy szczegółowy. Oczywiście, współczuję. Jednak pijąc teraz piwko i przeczytawszy to, zaczęło mnie zastanawiać czy na forach o innej tematyce także znajdzie się takie przemyślenia. Jest to jeden ze skutków ubocznych, które doskwierają większości nałogowych ćpunów. Część związana z paracetamolem mnie zainteresowała.
Jeśli kto podatny na dxmy, to reszty odczynników nie poczuje na satysfakcjonującym poziomie.
Ciekawe, że przy próbie odstawienia pojawia się dziwne uczucie - mianowicie odczuwam kilku sekundowe fale w głowie, jakby nagły napływ krwi, lub coś w tym stylu. Czy ktoś z was miał podobnie?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.