Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 129 / 34 / 0
Cześć jak wam wychodzi praca po tripie z samym sobą ? afterglow na ile daje energii ? Szukam darmowych porad osób które pracują nad sobą po psycho :D.

Po ostatnim tripie ok. 140ug klarowne stało się, że emocja której kompletnie nie potrafię przetwarzać to lęk. Po doświadczeniu udałem się do terapeuty, bez opowiadania o tripie doszedł do tego samego wniosku. Niestety mechanizm który wykształciłem sobie na radzenie z napięciem to masturbacja, która napędza tą spirale i z mojej perspektywy rozpierdala mi cały układ dopaminergiczny (no już z 13 lat uzależnienia będzie). Problemy oczywiście skorelowany ze zjebany starym którego metodą wychowawczą było wzbudzanie strachu fizycznego czy też psychicznego. Generalnie nowe miasto, brak znajomych, studia zaoczne i blokada psychiczna. Na terapie mnie nie stać więc pozostają enteogeny. Zamierzam jutro zarzucić od 200 do 250 ug i zmierzyć się z sobą jeszcze głębiej.

Poczuć i zapamiętać stany które chcę zmienić, uczucia których nie akceptuje,
Zmierzyć się z dzieciństwem,
Poczuć brak połączeń nerwowych które mnie kreują a które sprawiają tyle egzystencjalnego bólu
Docenić to co mam a to czego nie odzyskam
Zaakceptować siebie
Coś czuje niezły rolleycoaster, moim tripsitterem diazepam a doświadczeniem podzielę się sam z sobą, cóż za barwne żyćko.
Pozdrowionka :)
  • 3455 / 557 / 2
A ja nigdy w zyciu LSD nie mialem okazji brac.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Może ktoś polecić jakieś dobre lektury o enteogenach (najbardziej interesuje mnie kwas i grzybki) - zarówno od strony naukowej jak i indywidualnych doświadczeń?
  • 1455 / 596 / 0
@Dah mi zajelo jakos z rok zanim osiagnalem satysfakcjonujacy stan psychiki i moglem zaczac sie autentycznie cieszyc tripem zamiast zajmowac wyplywajacym mentalnym szambem %-D
Wiec przede wszystkim cierpliwosc , pokora i chcec wdrozenia zaobserwowanych rzeczy juz na trzezwo . Generalnie im bardziej masz opory wglebiajac sie w dana sprawe tym zazwyczaj blizej sedna jestes .
Polecam tez dolaczyc regularna medytacje do pakietu bo duzo daje . Ale przede wszystkim badz soba i baw sie dobrze .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3 / 2 / 0
Cześć, mam pytanie odnośnie średniej ceny za 100ug LSD w Krakowie, Wrocławiu, Warszawie i Szczecinie. Zakładam, że ceny się różnią zależnie od miejsca, w końcu różne miasta = różne zarobki = różnica w cenach. Będę wdzięczny również za info na temat innych miast, aczkolwiek najbardziej interesują mnie właśnie te 4 wymienione, jako że najczęściej przemieszczam się pomiędzy tym 4punktem świata.
  • 184 / 34 / 0
Zdarza Wam sie uczucie w chuj zimno po LSD. Prawie ze dreszcze?
Na pierwszym spacerze to sie slabo ubralem, wiec po prostu zmarzlem.
Na drugim to juz bylem ubrany w chuj cieplo, i zmarznac nie bylo opcji.
Wczesniej tak nie mialem - (ale w sumie w lato bylo wczesniej).
  • 1195 / 223 / 32
@IssueIbekwe
Zdarza się. Najczęściej na wejściu. Zdarza się też tak, że jest błogo cieplutko.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 184 / 34 / 0
@Klamm
Hm... mnie uczucie zimna trzymalo kilka godzin. Grube dresy i bluza i pod koldra lezalem.
  • 1195 / 223 / 32
@IssueIbekwe
Na pewno było Ci zimno? Może to było drżenie ciała długo się utrzymujące, które skojarzyłeś z poczuciem zimna i sobie wkręcałeś, że Ci strasznie zimno.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 9 / / 0
Witam wszystkich psychonautow ;) Myslicie że w sobotę koło południa mogę wrzucić bezpiecznie 1 karton po 2 tygodniowym ciągu tramalowym dziś czyli w czwartek kończę więc powiedzmy będzie przerwa 36h.. Sam nie wiem..
Ostatnio zmieniony 04 marca 2022 przez Odklejony, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Odklejony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).